Stoiximan Super League

«Έρχεται» ο Φέισα, φεύγουν οι διεθνείς

Έτοιμος να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό τις αρετές του, που τόσο καιρό ο κόσμος του Ολυμπιακού… ακούει αλλά δεν βλέπει, λόγω του τραυματισμού του, είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα. Ανέβασε ρυθμούς την Κυριακή ο Σέρβος, που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Διήμερο ρεπό από Βαλβέρδε.

Έτοιμος να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό τις αρετές του, που τόσο καιρό ο κόσμος του Ολυμπιακού… ακούει αλλά δεν βλέπει, λόγω του τραυματισμού του, είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα. Ο νεαρός Σέρβος μέσος ακολούθησε το πρωί της Κυριακής το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα επανένταξης.

Όλα συνηγορούν στο ότι ο 23χρονος άσος θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στο ερχόμενο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, στις 13 Αυγούστου, αλλά και σε εκείνο με τη Γαλατάσαραϊ στο «Καραϊσκάκη» τέσσερις μέρες αργότερα. Το ίδιο ισχύει και για τον Φραν Γέστε, καθώς η ματαίωση του φιλικού με την Κατάνια ανέβαλε το ντεμπούτο του.

Από την προπόνηση της Κυριακής απουσίασαν οι διεθνείς, που τη Δευτέρα ενσωματώνονται στις εθνικές τους ομάδες. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του και η επιστροφή στις προπονήσεις προγραμματίστηκε για το πρωί της Τετάρτης (9:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x