Stoiximan Super League

Από την Πόλη… έρχεται

Τη στιγμή που περιμένει (ακόμη) την οικονομική βοήθεια του Νίκου Νοτιά από τις ΗΠΑ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ευελπιστεί πως αυτή θα έρθει από την Κωνσταντινούπολη, μετά τη σημερινή συνάντηση των Αδαμίδη-Κασνακίδη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Εξασφαλίζει την ελευθέρας του ο Μίτσελ, αλλά… Έρχεται για δοκιμή ο Γκουλόν.

Τη στιγμή που περιμένει (ακόμη) την οικονομική βοήθεια του Νίκου Νοτιά από τις ΗΠΑ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ ευελπιστεί πως αυτή θα έρθει από την Κωνσταντινούπολη. Ο πρόεδρος Σταύρος Αδαμίδης και ο Μάκης Κασνακίδης των Supporters θα μεταβούν σήμερα στην Πόλη και θα συναντηθούν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Οι δύο άνδρες θα ενημερώσουν τον Πατριάρχη για το σχέδιο των Supporters ευελπιστώντας ίσως σε κάποια ανταπόκριση.

Όλα αυτά, την ώρα που απαιτούνται εδώ και τώρα χρήματα για να καλυφθούν οι οφειλές απέναντι στους παίκτες από την περασμένη σεζόν (σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ), αλλά και 850.000 ευρώ προς την ΕΠΟ. Για το τελευταίο χρέος, η διοίκηση της ΑΕΚ θα έρθει σε επαφή προκειμένου να μειωθεί το απαιτούμενο ποσό καθώς αφορά κυρίως πρόστιμα, αλλά και να γίνει διακανονισμός για την εξόφλησή του. Σημειώνεται πως αν δεν καταβληθεί το χρέος, η ομοσπονδία απειλεί να μην εκδώσει δελτία στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές (έντεκα τον αριθμό).

«Ελευθερώνεται», αλλά…

Την ελευθέρας του Μίτσελ αναμένεται να εξασφαλίσουν οι εκπρόσωποί του στη συνάντηση που θα έχουν εντός της ημέρας με τη διοίκηση της Μπέρμιγχαμ. Αυτό, ωστόσο, είναι μόνο το πρώτο βήμα για την ΑΕΚ, καθώς θα πρέπει να επέλθει συμφωνία και με τον ίδιο για να επιστρέψει στην ομάδα.

Κάτι που δεν είναι απλή υπόθεση, από τη στιγμή που ο Ισπανός μέσος-έχοντας ήδη ρίξει τις απαιτήσεις του από τις 700.000 ευρώ-ζητεί 500.000 ευρώ το χρόνο, ποσό που η «Ένωση» μπορεί να καλύψει μόνο με μπόνους και δίνοντας ως πάγιες απολαβές 350.000 ευρώ. Όλα αυτά κι ενώ η απειλή… εξ Ισπανίας παραμένει, κυρίως από τη Χετάφε που είναι πιθανό μέσα στην εβδομάδα να κάνει πρόταση στον 25χρονο άσο.

Μισή στην Κύπρο

Χωρίς τους διεθνείς Λυμπερόπουλο, Καφέ, Μάκο, Μανωλά, Γκούντγιονσεν και Χέλγκασον, αλλά και τον τραυματία Γκέντσογλου θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Κύπρο για τα δύο φιλικά που θα δώσει Τρίτη και Τετάρτη. Την ομάδα αναμένεται να ακολουθήσει και ο 23χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ Χέρολντ Γκουλόν, εφόσον φτάσει σήμερα η σχετική άδεια από την Μπλάκμπερν, όπου και ανήκει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x