Stoiximan Super League

Υπομονή για τον καλό

Χωρίς βιασύνη αναμένεται να κινηθούν στον Ολυμπιακό για το θέμα του αμυντικού μέσου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ξεχωρίσει κάποια από τα ονόματα που έχουν προταθεί, ωστόσο περιμένει να βρει την καλύτερη λύση. Γκαργκάνο, Γεμπντά και Μουντάρι είναι αυτοί που έχουν προβάδισμα μέχρι στιγμής, με τα ονόματα να συνεχίζουν να πέφτουν «βροχή». «Ανοιχτό» το θέμα του επιθετικού. Προς… Γιάννενα οδεύουν Φέισα και Γέστε.

Χωρίς βιασύνη αναμένεται να κινηθούν στον Ολυμπιακό για το θέμα του αμυντικού μέσου. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ξεχωρίσει κάποια από τα ονόματα που έχουν προταθεί, ωστόσο περιμένει να βρει την καλύτερη λύση. Γκαργκάνο, Γεμπντά και Μουντάρι είναι αυτοί που έχουν προβάδισμα μέχρι στιγμής, με τα ονόματα να συνεχίζουν να πέφτουν «βροχή».

Ολοένα και περισσότερες περιπτώσεις παικτών για τη θέση του αμυντικού χαφ έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας. Από την πλευρά του Ολυμπιακού πάντως τονίζουν ότι επειδή πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ δεν πρόκειται να προβούν σε βιαστικές κινήσεις, αλλά θα ψάξουν όσο περισσότερο μπορούν την ιδανική λύση. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι φουντώνουν οι φήμες για μεταγραφή-«βόμβα» σε αυτή τη θέση.

Προβάδισμα, ωστόσο, φαίνεται να έχουν μέχρι στιγμής οι Γκαργκάνο, Γεμπντά και Μουντάρι. Ο πρώτος έχει ετήσιες απολαβές ύψους 1.1 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 700.000 ευρώ. Από την πλευρά τους οι «παρτενοπέι» σκοπεύουν να μην ζητήσουν χρήματα, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακόμιση του παίκτη στην Ελλάδα, αλλά προς το παρόν υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά, με το 40% της εφορίας να παίζει σημαντικό ρόλο.

Αναφορικά με τον Γεμπντά, δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής, με τον ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα να δηλώσει στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα: «Δεν έχω κάτι επίσημο από τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν θα συνεχίσω στην Μπενφίκα και προφανώς θα εξετάσω κάθε πρόταση που θα έχω στα χέρια μου. Την υπόθεση τη χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Σίγουρα θα με ενδιέφερε ο Ολυμπιακός».

Επίσης, ο Μουντάρι αποτελεί μια πολύ καλή λύση για τη μεσαία γραμμή και οι Πειραιώτες εξετάζουν πολύ προσεκτικά τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Γκανέζος χαφ πιάνει θέση ξένου, έχει υψηλό κασέ και οι πρωταθλητές Ελλάδος κοιτάνε μόνο τον δανεισμό του.

Και επιθετικός…

Κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας επιθετικός. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να είναι καλυμμένος στην περίπτωση που πωληθεί ο Τζεμπούρ, αλλά ακόμα κι αν μείνει, ο Μιραλάς υπολογίζεται πιο πολύ για τα άκρα και για την κορυφή μένουν μόνο ο Αλγερινός στράικερ και ο Πάντελιτς. Με το θέμα πάντως του μέσου να είναι το πρώτο στην… επικαιρότητα της ομάδας, αυτό του φορ έχει πάει λίγο πίσω, χωρίς ωστόσο να έχει εγκαταλειφθεί, αλλά να γίνεται λιγότερη «μελέτη».

Προς… Γιάννενα Φέισα και Γέστε

Χρόνο συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρουν, όπως όλα δείχνουν, οι Λιούμπομιρ Φέισα και Φρανθίσκο Γέστε. Στο παιχνίδι του Σαββάτου (21:00) ο Βαλβέρδε θα μπορέσει να δει τους δύο ποδοσφαιριστές σε συνθήκες αγώνα, κάτι που δεν κατάφερε μετά την ματαίωση του φιλικού με την Κατάνια. Ο Γέστε είναι πιο έτοιμος από τον Σέρβο χαφ, ο οποίος θα μπει για 20-30 λεπτά στο παιχνίδι.

Χώρος και για μη κοινοτικό

Οι αναμενόμενοι δανεισμοί των Βάντερσον και Λεάντρο, αλλά και το «κόψιμο» του Σουμπίνιο από το ρόστερ του Ολυμπιακού αδειάζει μία θέση ξένου για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Αν φύγουν και οι τρεις Βραζιλιάνοι, θα μείνουν οι Πάντελιτς, Φέισα, Γκρμπιτς και Κάταϊ ως ξένοι, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια θέση διαθέσιμη.

Nίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x