Stoiximan Super League

Από την Παρί στον Βατανιακό

Φιλικό με την ομάδα του Βατανιακού θα δώσει την Τετάρτη (20:00) ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του. Το παιχνίδι αυτό θα καλύψει το αγωνιστικό κενό που δημιουργείται με τον αποκλεισμό από το Europa League και τα δύο προγραμματισμένα παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν, που θα διεξάγονταν για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Την Κυριακή (19:00) θα ακολουθήσει και νέα φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Φιλικό με την ομάδα του Βατανιακού θα δώσει την Τετάρτη (20:00) ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Το παιχνίδι αυτό θα καλύψει το αγωνιστικό κενό που δημιουργείται με τον αποκλεισμό από το Europa League και τα δύο προγραμματισμένα παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν, που θα διεξάγονταν για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Την Κυριακή (19:00) θα ακολουθήσει και νέα φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, οι διοικούντες τον σύλλογο είναι ικανοποιημένοι από τον ρυθμό διάθεσής τους, τονίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος του Βόλου δείχνει εμπράκτως τη συμπαράστασή του στην ομάδα. Καταληκτική ημερομηνία διάθεσης έχει οριστεί η Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x