Stoiximan Super League

«Δεν έχουμε απορρίψει την ΑΕΚ»

Η χθεσινή -έστω και με την… ψυχή στο στόμα- νίκη (1-0) της ΑΕΚ απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας και η διαφαινόμενη πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League, έχουν ανοίξει την όρεξη των διοικούντων, που ξεκινούν άμεσα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων για την απόκτηση αμυντικού χαφ. Ένας από τους υποψήφιους για την εν λόγω θέση είναι και ο Αχμέντ Μπαρούσο, του οποίου ο μάνατζερ άφησε… ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να έρθει στην Ένωση!

Η χθεσινή -έστω και με την… ψυχή στο στόμα- νίκη (1-0) της ΑΕΚ απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας και η διαφαινόμενη πρόκρισή της στους ομίλους του Europa League, έχουν ανοίξει την όρεξη των διοικούντων, που ξεκινούν άμεσα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων για την απόκτηση αμυντικού χαφ.

Ένας από τους υποψήφιους για την εν λόγω θέση είναι και ο Αχμέντ Μπαρούσο, του οποίου ο μάνατζερ άφησε… ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να έρθει στην Ένωση!

«Ο πελάτης μου δεν έχει απορρίψει καμία πρόταση, γιατί, πολύ απλά, η Ρόμα δεν μας έχει παρουσιάσει καμία! Εμείς, ψάχνουμε ομάδα με υψηλούς στόχους. Αν μιλάμε για τον ΑΠΟΕΛ, τότε δεν μας ενδιαφέρει, γιατί εκεί δεν υπάρχουν υψηλοί στόχοι. Ο παίκτης θέλει έναν σύλλογο ανταγωνιστικό, με πλάνο. Μιλάμε για την ΑΕΚ», είπε ο εκπρόσωπος του 26χρονου Γκανέζου στην ιστοσελίδα ''Romanews'' και πρόσθεσε: «Βέβαια, ρισκάρει να χάσει τρεις μήνες. Ο Μπαρούσο θα πάει όπου υπάρχει πλάνο. Δουλεύουμε, ώστε να πάει σε μία ομάδα που τον πιστεύει».

Ο Μπαρούσο έγινε… Ρωμαίος το 2007, όταν και αποκτήθηκε από τη Ρίμινι, αλλά δεν κατάφερε να «στεριώσει» στους «τζιαλορόσι». Δόθηκε δανεικός σε Γαλατάσαραϊ, Σιένα, Μπρέσια, Τορίνο και Λιβόρνο, αλλά φέτος, η Ρόμα θέλει να τον πουλήσει.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x