Stoiximan Super League

Ατομικό ο «Κάρα»

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά την βαριά ήττα με 3-0 κόντρα στη Μακάμπι. Οι «πράσινοι» του Ζεσουάλδο Φερέιρα είχαν κατεβασμένα τα κεφάλια, καθώς η ψυχολογία τους βρίσκεται στο ναδίρ μετά την κακή εμφάνιση και το βαρύ αποτέλεσμα στο Ισραήλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» είδε τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Στέργο Μαρίνο να κάνουν ατομικό πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο η κατάσταση τους να κρίνεται ανησυχητική.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά την βαριά ήττα με 3-0 κόντρα στη Μακάμπι.

Οι «πράσινοι» του Ζεσουάλδο Φερέιρα είχαν κατεβασμένα τα κεφάλια, καθώς η ψυχολογία τους βρίσκεται στο ναδίρ μετά την κακή εμφάνιση και το βαρύ αποτέλεσμα στο Ισραήλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» είδε τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Στέργο Μαρίνο να κάνουν ατομικό πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο, η κατάσταση τους να κρίνεται ανησυχητική.

Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον αγώνα της Πέμπτης για τα play-off του Europa League έκαναν αποθεραπεία, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Ο μοναδικός απών από την προπόνηση ήταν ο Ματίας Μπιάρσμιρ, ο οποίος έκανε μόνος του θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Κώστας Γιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x