Stoiximan Super League

Θετικά μηνύματα από Πανιώνιο

Ισόπαλος στη Νέα Σμύρνη με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1) ήρθε ο Πανιώνιος σε φιλική αναμέτρηση μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Σουπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή απόδοση με τον Κουμορτζί και τον Εστογιανόφ να ξεχωρίζουν και τον Ελευθερόπουλο να αγωνίζεται για πρώτη φορά με την νέα του ομάδα.

Ισόπαλος στη Νέα Σμύρνη με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-1) ήρθε ο Πανιώνιος σε φιλική αναμέτρηση μια εβδομάδα πριν την έναρξη της Σουπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή απόδοση με τον Κουμορτζί και τον Εστογιανόφ να ξεχωρίζουν και τον Ελευθερόπουλο να αγωνίζεται για πρώτη φορά με την νέα του ομάδα.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή έδειξε πολύ καλά δείγματα με εξαίρεση ένα κακό διάστημα 15 λεπτών στην αρχή του δευτέρου μέρους. Στο 69΄ο Γουνδουλάκης άνοιξε το σκορ και στο 84΄ισοφάρισε ο Μόνχε για 5τον Ολυμπιακό Βόλου που δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα που έκανε καλές εμφανίσεις στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς, Σέλεζι (46’ Ζαραδούκας), Ρόκας, Τόμας, Σανκαρέ, Μητρόπουλος, Νταρμπιόν, Μόνχε, Ούμπιντες, Μπρέσκα (71’ Aκόστα), Μάρτιν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιδεράκης (46’ Ελευθερόπουλος), Γιόνσον, Κβιρκβέλια, Σιόβας (78’ Κούρος), Τσότσαλιτς, Όμο, Κουμορτζί, Σάμαρης (46’ Ριέρα), Γουνδουλάκης, Εστογιάνοφ, Αμπουέμε (46’ Μιλοβάνοβτς).

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Γεράσιμος Βεντούρης

Τη Δευτέρα (22/08) στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x