Stoiximan Super League

Χαράζουν πορεία σήμερα στoν Βόλο

Συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης θα έχουν σήμερα (15:30) όλοι οι φορείς του Ολυμπιακού Βόλου, μαζί με τον κόσμο της ομάδας και τις τοπικές Αρχές, ώστε να αποφασιστεί η γραμμή που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια. Η συνέχεια αναμένεται να είναι πιο δυναμική, αφού εκτός του αθλητικού μέρους η πόλη αισθάνεται αδικημένη από τους πολιτικούς της.

Συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης θα έχουν σήμερα (15:30) όλοι οι φορείς του Ολυμπιακού Βόλου, μαζί με τον κόσμο της ομάδας και τις τοπικές Αρχές, ώστε να αποφασιστεί η γραμμή που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια.

Η συνέχεια αναμένεται να είναι πιο δυναμική, αφού εκτός του αθλητικού μέρους η πόλη αισθάνεται αδικημένη από τους πολιτικούς της.

Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές των Θεσσαλών είναι προβληματισμένοι και στεναχωρημένοι από τις εξελίξεις, ωστόσο δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν, αφού όλα τα γεγονότα ήταν απροσδόκητα και τους έχουν αιφνιδιάσει.

Από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μέχρι νωρίς τα ξημερώματα καταστράφηκαν δύο τράπεζες και τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ενώ κάηκαν όλοι οι κεντρικοί κάδοι. Στα μαγαζιά δεν έγινε η παραμικρή ζημιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x