Stoiximan Super League

«Ψάχνονται» Μπρέσκα και Ντολεζάι

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα… Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου μετά την απόφαση να αποβληθεί η ομάδα τους από τη Σούπερ Λίγκα βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Μετά τον , ήρθε η σειρά των Μάριο Μπρέσκα και Πέτερ Ντολεζάι να προαναγγείλουν μέσω του Τύπου της πατρίδας τους την αποχώρησή τους από την ομάδα της Μαγνησίας.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα… Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου μετά την απόφαση να αποβληθεί η ομάδα τους από τη Σούπερ Λίγκα βρίσκονται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Μετά τον Αντρέ Σκέμπρι, ήρθε η σειρά των Μάριο Μπρέσκα και Πέτερ Ντολεζάι να προαναγγείλουν μέσω του Τύπου της πατρίδας τους την αποχώρησή τους από την ομάδα της Μαγνησίας.

«Η κατάσταση είναι άσχημη. Κάποιοι ήδη έχουν συμφωνήσει με ομάδες και εμείς οι υπόλοιποι θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα και μετά θα δούμε. Εγώ προσωπικά, αν έχω κάποια καλή πρόταση, θα φύγω», δήλωσε ο Σλοβάκος επιθετικός, ενώ ο συμπατριώτης του αμυντικός είπε: «Είναι μεγάλο το σοκ. Δεν το περιμέναμε. Στην αρχή τιμωρηθήκαμε με πρόστιμο και αφαίρεση δέκα βαθμών, περιμέναμε πως θα συνεχίσουμε να παίζουμε στη μεγάλη κατηγορία, αλλά τελικά ήρθε αυτή η ποινή. Φυσικά και δεν μένουμε αδρανείς. Οι μάνατζέρ μας δουλεύουν και κάθε παίκτης αντιμετωπίζει την κατάστασή του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x