Stoiximan Super League

Συζητούν αναβολή της πρεμιέρας!

Και το σίριαλ της έναρξης του πρωταθλήματος καλά κρατεί… Μετά τη ματαίωση (και) του Παναιτωλικός-Αστέρας και τις ανακοινώσεις Παναθηναϊκού και Ξάνθης που χαρακτηρίζουν αδιανόητο να διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική, βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές των ομάδων για το ενδεχόμενο τελικά εκείνη να αναβληθεί. Ολονύχτιες οι συζητήσεις, πιθανόν το πρωί οι ανακοινώσεις.

Και το σίριαλ της έναρξης του πρωταθλήματος καλά κρατεί…

Μετά τη ματαίωση (και) του Παναιτωλικός-Αστέρας και τις ανακοινώσεις Παναθηναϊκού και Ξάνθης που χαρακτηρίζουν αδιανόητο να διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική, βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές των ομάδων για το ενδεχόμενο τελικά εκείνη να αναβληθεί. Ολονύχτιες οι συζητήσεις, πιθανόν το πρωί οι ανακοινώσεις.

Σημαντικότερο εμπόδιο για να μη βρεθούν τελικά οι ομάδες στη σέντρα το Σ/Κ είναι φυσικά η ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ που πρέπει να καταβληθεί -σε μια τέτοια περίπτωση- στη NOVA. Στις διαβουλεύσεις που γίνονται, λοιπόν, γίνεται προσπάθεια να βρεθεί η κατάλληλη «φόρμουλα»:

Είτε με το να πειστεί η NOVA να άρει τη συγκεκριμένη απαίτηση, είτε (σε ένα ενδεχόμενο που πρότεινε η Ξάνθη, αλλά δεν συγκεντρώνει φυσικά πολλές πιθανότητες) οι ομάδες να αναλάβουν τελικά να την πληρώσουν. Οι επαφές, πάντως, μεταξύ των ομάδων συνεχίζονται και προσεχώς αναμένονται εξελίξεις. Αν δεν υπάρξει εξέλιξη μέσα στη νύχτα, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει το πρωί του Σαββάτου, οπότε και πιθανότατα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x