Stoiximan Super League

Αρχίζει τα… δανεικά η ΑΕΚ!

Το ρευστό δεν της τρέχει και από τις τσέπες, αλλά από παίκτες έχει… περίσσευμα η ΑΕΚ! Οι 13 φετινές μεταγραφές ξεχείλωσαν το μέγεθος του ρόστερ (38 ποδοσφαιριστές υπάρχουν πλέον σ’ αυτό), με αποτέλεσμα οι δανεισμοί να φαντάζουν -ακόμα πιο- αναγκαία προϋπόθεση για να κάνει σωστά τη δουλειά του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Το ρευστό δεν της τρέχει και από τις τσέπες, αλλά από παίκτες έχει… περίσσευμα η ΑΕΚ!

Οι 13 φετινές μεταγραφές ξεχείλωσαν το μέγεθος του ρόστερ (38 ποδοσφαιριστές υπάρχουν πλέον σ’ αυτό), με αποτέλεσμα οι δανεισμοί να φαντάζουν -ακόμα πιο- αναγκαία προϋπόθεση για να κάνει σωστά τη δουλειά του ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός προπονητής φέρεται να έχει καταλήξει στους παίκτες που θα παραχωρηθούν δανεικοί φέτος. Παρά την (επανειλημμένως δεδηλωμένη) πρόθεσή του, λοιπόν, να αξιοποιήσει τις Ακαδημίες, τρία από τα «προϊόντα» της (Αμπντουραμάνι, Νικόλτσης, Φροξυλιάς) συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς.

Οι άλλοι τρεις, δε, που έχει αποφασιστεί να μετακομίσουν είναι οι Αγκιριμπά (έκανε προετοιμασία, αλλά δεν έπεισε ότι βρίσκεται ακόμα σε επίπεδο ΑΕΚ), Ματεντζίδης και Φέτσης (που δεν έχει υπογράψει ακόμα, αλλά φαίνεται να έχει προκριθεί η απόκτησή του).

Υποψήφιοι… προορισμοί για όλους αυτούς (χωρίς να υπάρχουν ακόμα οριστικές αποφάσεις για το ποιος θα πάει πού) παρουσιάζονται οι Βύζας και Διαγόρας -χωρίς να αποκλείεται, πάντως η εμπλοκή και κάποιας άλλης ομάδας μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου την Τετάρτη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x