Stoiximan Super League

Αν «σκιστεί» ο Μπερνς…

…δεν αποκλείεται και να ξαναπαίξει τελικά στην ΑΕΚ! Παρόλο που φαινόταν ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου (κι άλλο ένα απ’ αυτή της εισόδου στον ΟΦΗ), ο Αυστραλός βλέπει τις πιθανότητες παραμονής του να αυξάνονται εσχάτως. Επειδή όμως αυτό συμβαίνει εξαιτίας της αδυναμίας ν’ αποκτηθεί άλλος εξτρέμ (και όχι επειδή επανεκτιμήθηκε η δυνατότητά του να προσφέρει), θα πρέπει να «σκιστεί» εφόσον μείνει, για να επανέλθει στα πλάνα του Χιμένεθ.

…δεν αποκλείεται και να ξαναπαίξει τελικά στην ΑΕΚ!

Παρόλο που φαινόταν ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου (κι άλλο ένα απ’ αυτή της εισόδου στον ΟΦΗ), ο Αυστραλός βλέπει τις πιθανότητες παραμονής του να αυξάνονται εσχάτως.

Επειδή όμως αυτό συμβαίνει εξαιτίας της αδυναμίας ν’ αποκτηθεί άλλος εξτρέμ (και όχι επειδή επανεκτιμήθηκε η δυνατότητά του να προσφέρει), θα πρέπει να «σκιστεί» εφόσον μείνει, για να επανέλθει στα πλάνα του Χιμένεθ.

Ο τελευταίος θεωρεί πως έχει δώσει ευκαιρίες στον Αυστραλό (με τελευταίες εκείνες στο τουρνουά της Κύπρου), οι οποίες δεν αξιοποιήθηκαν. Είχε δώσει, λοιπόν, τη συγκατάθεσή του να αποδεσμευτεί και να μετακομίσει στον ΟΦΗ (με τον οποίο τα βρήκε σε όλα).

Με δεδομένο, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει η… πολυτέλεια της αποζημίωσης που απαιτείται, αλλά ούτε κι εκείνη της πληρότητας στους εξτρέμ (το ελλειμματικό ταμείο δύσκολα θα μπορέσει να εκπληρώσει τη σχετική επιθυμία του Χιμένεθ), ο Μπερνς δεν αποκλείεται να διατηρήσει τη θέση του στο ρόστερ. Έστω κι αν θα χρειαστούν αρκετές… αποδείξεις -σε μια τέτοια περίπτωση- για να διεκδικήσει μια τέτοια και στην ενδεκάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x