Stoiximan Super League

Άκουσε «καμπάνες» ο Μάκος!

Όσο ακριβά… απεύχονταν στην ΑΕΚ θα πληρώσει ο Γρηγόρης Μάκος την αποβολή του στο ματς με τη Ντιναμό Τιφλίδας! Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA επιβεβαιώσε ότι δεν αστειεύεται σε ανάλογα θέματα και επέβαλε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών στον Έλληνα χαφ! Αν η έφεση, λοιπόν, που θα κατατεθεί δεν αλλάξει κάτι, η «Ένωση» θα στερηθεί τον Μάκο στα παιχνίδια των ομίλων του Europa League με Άντερλεχτ, Στουρμ και τα δύο με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Όσο ακριβά… απεύχονταν στην ΑΕΚ θα πληρώσει ο Γρηγόρης Μάκος την αποβολή του στο ματς με τη Ντιναμό Τιφλίδας!

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA επιβεβαιώσε ότι δεν αστειεύεται σε ανάλογα θέματα και επέβαλε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών στον Έλληνα χαφ!

Αν η έφεση, λοιπόν, που θα κατατεθεί δεν αλλάξει κάτι, η «Ένωση» θα στερηθεί τον Μάκο στα παιχνίδια των ομίλων του Europa League με Άντερλεχτ, Στουρμ και τα δύο με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η ποινή της UEFA για τον Μάκο ήταν αναμενόμενη. Το μέγεθός, της, ωστόσο -αν και υπήρχαν σχετικοί φόβοι- ελπιζόταν πως δεν θα… αποδείξει ξανά την αυστηρότητα της ομοσπονδίας σε θέματα πειθαρχίας.

Ο Μάκος υπενθυμίζεται ότι αποβλήθηκε μετά τη λήξη του ματς στη Γεωργία για αψιμαχίες με αντιπάλους παίκτες και άκουσε έντονες παρατηρήσεις έπειτα γι’ αυτό από τον Χιμένεθ. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, λοιπόν, θα στερήσει τις (κάτι παραπάνω από απαραίτητες, λόγω των ελλείψεων στα χαφ) υπηρεσίες του για περισσότερα από τα μισά παιχνίδια των ομίλων.

Η ΑΕΚ, πάντως, θα προσπαθήσει να μικρύνει το κακό (και την ποινή) καταθέτοντας έφεση την Πέμπτη, ωστόσο το… παρελθόν της ομοσπονδίας σε ανάλογες περιπτώσεις δεν της επιτρέπει μεγάλη αισιοδοξία για (δραστικά) αποτελέσματα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x