Stoiximan Super League

«Με ήθελε πολύ ο Χιμένεθ»

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Άμπελ Γκόμεθ Μορένο. Ο Ισπανός μέσος τόνισε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον Μανόλο Χιμένεθ για να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση», αλλά τελικά επέλεξε να παραμείνει στη Γρανάδα και να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της, ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να κάνει μια καλή πορεία το σύλλογο της Primera Divsion.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Άμπελ Γκόμεθ Μορένο.

Ο Ισπανός μέσος τόνισε ότι είχε έρθει σε επαφή με τον Μανόλο Χιμένεθ για να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση», αλλά τελικά επέλεξε να παραμείνει στη Γρανάδα και να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της, ώστε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, να κάνει μια καλή πορεία το σύλλογο της Primera Divsion.

«Ο Χιμένεθ ήρθε σε επαφή μαζί μου και μου είπε πως χρειάζεται έναν παίκτη με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Με ήθελε πολύ, καθώς με γνώριζε από την Σεβίλλη. Το σκέφτηκα πολύ καλά και αποφάσισα να μείνω στην Γρανάδα, για να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρα μου. Μια καλή χρονιά στην Γρανάδα και την πρώτη κατηγορία της χώρας» δήλωσε σε εφημερίδα της χώρα του ο 29χρονος χαφ.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x