Stoiximan Super League

«Ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ»!

Τέσσερις ώρες για… πέντε λέξεις! Η φευγαλέα φράση του Νίκου Νοτιά λίγο πριν αναχωρήσει βιαστικά από τα γραφεία της «Μεσογαίας» ήταν η -σχετικά αισιόδοξη μεν, ελάχιστα διαφωτιστική δε για το μέλλον της ΑΕΚ- κατάληξη της κρίσιμης συνάντησης που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη. «Σφιχτή» ανακοίνωση και από την ΠΑΕ.

Τέσσερις ώρες για… πέντε λέξεις!

Η φευγαλέα φράση του Νίκου Νοτιά λίγο πριν αναχωρήσει βιαστικά από τα γραφεία της «Μεσογαίας» ήταν η -σχετικά αισιόδοξη μεν, ελάχιστα διαφωτιστική δε για το μέλλον της ΑΕΚ- κατάληξη της κρίσιμης συνάντησης που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ άκουσε τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. (Καπετανάκης, Καψής) να του αναλύουν για τέσσερις ώρες τη ζοφερή κατάσταση στα ταμεία.

Του κατέστησαν σαφή, δε, την ανάγκη να εισρεύσουν άμεσα σ’ αυτά τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ για τις οφειλές της περσινής χρονιάς (σε παίκτες, τεχνικό τιμ και υπαλλήλους).

Παρόλο που δεν έγινε γνωστό, λοιπόν, το… ζουμί της υπόθεσης -ήτοι αν και πόσα απ’ αυτά θα βάλει ο Νίκος Νοτιάς- ο τελευταίος αναχώρησε από τα γραφεία της «Μεσογαία», δηλώνοντας το λακωνικό «θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ». Φράση που δεν υπόσχεται… λεφτά, αλλά παράλληλα αφήνει να εννοηθεί ότι ο μεγαλομέτοχος θα μείνει ενεργός (βάζοντας κάποια τουλάχιστον απ’ αυτά).

Την κατάσταση, άλλωστε, δεν διαφώτισε ιδιαίτερα ούτε ο Σταύρος Αδαμίδης (αρκέστηκε να δηλώσει βγαίνοντας «ψάχνουμε να βρούμε βιώσιμες λύσεις για την ΑΕΚ. Κάνουμε ό,τι μπορούμε»), αλλά ούτε και η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ και αναφέρει:

«Έγινε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ του κ. Νίκου Νοτιά και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, σε άριστο όπως πάντα κλίμα απόλυτης σύμπνοιας.

Συζητήθηκαν διεξοδικά τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και συνεχίζουμε τις συζητήσεις και επαφές, προκειμένου να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις»
.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x