Stoiximan Super League

«Μπλόκο» από Ηρακλή

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με στόχο να «μπλοκάρει» την διεξαγωγή της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με την Κέρκυρα για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, κατέθεσε την Πέμπτη στο Εφετείο ο Ηρακλής. Το πρωί της Παρασκευής, το αργότερο, η απόφαση, κίνδυνος υποβιβασμού του "γηραιού" στην Γ΄ Εθνική.

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με στόχο να «μπλοκάρει» την διεξαγωγή της αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με την Κέρκυρα για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, κατέθεσε την Πέμπτη στο Εφετείο ο Ηρακλής.

Η συγκεκριμένη ενέργεια δηλώνει την διάθεση της διοίκησης του «γηραιού» να κλιμακώσει τις ενέργειές της προκειμένου να πετύχει τον στόχο της που σε πρώτη φάση είναι να μην γίνει το συγκεκριμένο ματς.

Η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναμένεται το πρωί της Παρασκευής ενώ η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή.

θυμίζουμε, ότι η ΕΠΟ έχει ήδη προειδοποιήσει τον Ηρακλή πως εάν προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια θα υποβιβαστεί αυτομάτως στην Γ΄εθνική. Μένει να δούμε αν η ομοσπονδία θα υλοποιήσει την απόφασή της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x