Stoiximan Super League

«Δουλέψτε και μην ανησυχείτε…»

Καθησυχαστικός για τα οικονομικά της ομάδας παρά τα όσα ακούγονται αλλά και απαιτητικός για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, εμφανίστηκε προς τους παίκτες του ο Δημήτρης Γόντικας σε επίσκεψη του στην Παιανία. «Γνωρίζετε ότι είστε σε μία ομάδα που ήταν και θα συνεχίσει να είναι μεγάλη. Δεν είχατε ποτέ πρόβλημα στις παροχές σας», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας. στην ΠΑΕ, δήλωσε ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

Καθησυχαστικός για τα οικονομικά της ομάδας παρά τα όσα ακούγονται αλλά και απαιτητικός για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις προς τους παίκτες του, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γόντικας που έκανε επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας.

«Γνωρίζετε ότι είστε σε μία ομάδα που ήταν και θα συνεχίσει να είναι μεγάλη. Μέχρι τώρα δεν είχατε κανένα πρόβλημα στις παροχές σας, ούτε και πρόκειται αυτό να αλλάξει στο προσεχές διάστημα», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας.

Και συνέχισε: «Σημασία έχει η εικόνα και η συμπεριφορά όλων μας να είναι σωστή. Κάθε μέρα πρέπει να είστε και καλύτεροι. Αυτό, θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Εκείνη την στιγμή μάλιστα, απαίτησε από τους παλαιότερου ποδοσφαιριστές της ομάδας να δείξουν στους νεότερους τι εστί Παναθηναϊκός. «Εσείς πρέπει να μυήσετε του νεότερους, για να καταλάβουν το μέγεθος αυτού του συλλόγου. Έτσι, θα αποκτήσουν όλοι το μεγαλύτερο δυνατό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον σύλλογο», είπε ο Δημήτρης Γόντικας, παρακολουθώντας στην συνέχεια την προπόνηση και την προετοιμασία της ομάδα για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλοντας να δείξει πως και φέτος θα είναι κοντά στην ομάδα. Εξάλλου, και την περσινή περίοδο, πριν από κάθε παιχνίδι επισκέπτονταν το προπονητικό κέντρο να δει πως.. προχωράει η ομάδα.

Αποθεραπεία για Βύντρα και Καραγκούνη

Με τις επιστροφές όλων των διεθνών συνεχίστηκε η προετοιμασία του παιχνιδιού απέναντι στα Γιάννενα. Στην προπόνηση της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι Καραγκούνης και Βύντρα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω κόπωσης των παιχνιδιών της Εθνικής. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μπιάρσμιρ και Σπυρόπουλος που δεν υπολογίζοντα για το συγκεκριμένο ματς. Τέλος, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.


Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x