Stoiximan Super League

Επιφυλακτικός σε όλα ο Νίκας

Επιφυλακτικός για την πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου αλλά και για την στάση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Νίκας. «Εάν υπάρξει κάποιο μοντέλο σωστό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενδεχομένως να συμμετάσχω, χωρίς να σημαίνει πως άκουσα κάτι τέτοιο σήμερα», είπε ο μικρομέτοχος του «τριφυλλιού».

Επιφυλακτικός για την πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου αλλά και για την στάση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Νίκας.

«Εάν υπάρξει κάποιο μοντέλο σωστό για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενδεχομένως να συμμετάσχω, χωρίς να σημαίνει πως άκουσα κάτι τέτοιο σήμερα», είπε ο μικρομέτοχος του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιώργος Νίκας στους Μπάμπη Χριστόγλου και ΜιχάληΤσόχο

-Ο κύριος Βγενόπουλος σας κατηγόρησε πως λειτουργήσατε ως Δούρειος Ίππος του Βαρδινογιάννη τα χρόνια της πολυμετοχικότητας
«Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι πως τόσα χρόνια εγώ κινήθηκα ανιδιοτελώς, χωρίς καμία υστεροβουλία. Ουδέποτε εκπροσώπησα κανέναν Βαρδινογιάννη και κανέναν Βγενόπουλο. Κατηγορούμαι επειδή δέχτηκα να μπω στο Δ.Σ. από τις θέσεις που είχε ορίσει ο κύριος Βαρδινογιάννης. Εγώ ότι έκανα, το έκανα για το καλό του Παναθηναϊκού. Ας έμπαινε και ο κύριος Βγενόπουλος στο διοικητικό συμβούλιο για να μας βοηθήσει κιόλας».

Και συνέχισε: «Όσον αφορά για την ΠΕΚ, εγώ αυτό που θυμάμαι, είναι πως όταν είχαμε πρωτοστατήσει όλοι μαζί, ο κύριος Βγενόπουλος είχε πει πως εάν η οικογένεια Βαρδινογιάννη αποφασίσει να πουλήσει, ο ίδιος θα βγει μπροστά. Τώρα, όπως δήλωσε τα πράγματα έχουν αλλάξει κάπως».

-Θα συμμετέχετε σε πιθανή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου;
«Εάν υπάρξει κάποιο σωστό μοντέλο, ενδεχομένως να συμμετάσχω, χωρίς να σημαίνει ότι άκουσα κάτι τέτοιο σήμερα. Αλλά εάν γίνει μια καλή προσπάθεια, εγώ θα συνεισφέρω όσα μπορώ. Οι χαρές που μας έχει δώσει αυτή η ομάδα είναι ανεκτίμητες και θα συνεισφέρω εάν και όσο μπορώ. Μακάρι, να γίνει ακόμη μεγαλύτερη αύξηση, αλλά είμαι αρκετά επιφυλακτικός πως θα συμβεί. Από την άλλη, είναι καλό πως υπάρχει κινητικότητα για τις μετοχές του Παναθηναϊκού».

Για την στάση του Βαρδινογιάννη και τις «αδρανείς» μετοχές;
«Μου φάνηκε περίεργο, επειδή σαν επιχειρηματίας, δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο. Από την άλλη, ενδεχομένως να εξέτασαν όλους τους πιθανούς τρόπους απεμπλοκής από την ΠΑΕ και να είδαν πως αυτό είναι το σωστό».

-Έχει κάποια σχέση η φυγή σας από το Δ.Σ. με την πώληση του Σισέ;
«Όχι. Επειδή λείπω τον περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό για τις επιχειρήσεις μου και δεν μπορούσα να προσφέρω όσα ήθελα είναι ο λόγος. Αυτά που είχα πει για τον Σισέ, ήταν περισσότερο ευσεβείς πόθοι παρά κάτι που είχε συμφωνηθεί (σ.σ.είχε πει ότι πρέπει να έρθει πρόταση 15εκ ευρώ για τον Γάλλο).

-Για την ΓΗΠΕΛ
«Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τα λογιστικά της ΓΗΠΕΛ αλλά ξέρω πως υπήρχε μια εταιρεία που ήταν για να ολοκληρώσει το έργο στον Ελαιώνα και τώρα είμαστε στο μηδέν. Ως προς αυτό, δικαίως καταγγέλλει ο κύριος Βγενόπουλος, αλλά σίγουρα υπήρχαν άνθρωποι που δούλευαν για το έργο αυτό και πληρώνονταν. Απλά δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την ακριβή λογιστική εικόνα της εταιρείας και δεν μπορώ να πω την άποψή μου εις βάθος.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x