Stoiximan Super League

Η ώρα των αποδείξεων

Η πιο μεγάλη ώρα για τη λύση στο διοικητικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι τώρα. Μέσα από μία δίωρη συνέντευξη Τύπου ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατέθεσε τις προτάσεις του και έθεσε τους όρους του προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο Τζίγκερ «σήκωσε» το γάντι και . Επιφυλακτικός ο Νίκας. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Η πιο μεγάλη ώρα για τη λύση στο διοικητικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι τώρα.

Μέσα από μία δίωρη συνέντευξη Τύπου ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατέθεσε τις προτάσεις του και έθεσε τους όρους του προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο Τζίγκερ «σήκωσε» το γάντι και δήλωσε έτοιμος ν' αποδεχτεί τους όρους.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος πρότεινε μια Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ύψους 15 εκατομμύριων ευρώ, με κάποιους όρους.

1. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης να δεχθεί την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.
2. Το νέο συμφωνητικό να αναφέρει ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έχει δικαίωμα ψήφου.
3. Να δεχθεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης την ευθύνη της ΓΗΠΕΛ για τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου, «λογοδοτώντας» -όπως είπε χαρακτηριστικά- για την ευθύνη και τα χρήματα που ''σπαταλήθηκαν'' χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ανδρεας Βγενόπουλος

Δεκτούς αναμένεται να κάνει όλους τους όρους που έθεσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος προκειμένου να προχωρήσει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα στο θέμα του γηπέδου και είναι διατεθειμένος να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία πάνω στο θέμα.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

Από την δική του πλευρά ο Γιώργος Νίκας, εμφανίστηκε επιφυλακτικός για τα όσα άκουσε από τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x