Stoiximan Super League

Έκανε σεφτέ…

Ο Άγγελος Χαριστέας, με ένα εξαιρετικό τακουνάκι στο 74', έδωσε στον Παναιτωλικό την πρώτη του νίκη (1-0) στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης! Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα απέναντι στους Αρκάδες, οι οποίοι στο φινάλε της αναμέτρησης είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζενάμο, ο οποίος κράτησε το μηδέν σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις. Εξαιρετικός ο Αργυρόπουλος και ο Χούλι για τον Αστέρα.

Ο Άγγελος Χαριστέας, με ένα εξαιρετικό τακουνάκι στο 74', έδωσε στον Παναιτωλικό την πρώτη του νίκη (1-0) στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης!

Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα απέναντι στους Αρκάδες, οι οποίοι στο φινάλε της αναμέτρησης είχαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζενάμο, ο οποίος κράτησε το μηδέν σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις.

Εξαιρετικός ο Αργυρόπουλος και ο Χούλι για τον Αστέρα, αλλά δεν ήταν αρκετοί.



Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να έχουν την ευκαιρία να πετύχουν το γκολ. Η αλήθεια είναι πως οι Αρκάδες έφτασαν πιο κοντά σε αυτό ειδικότερα με τον Αρσενίεβιτς μόλις στο τρίτο λεπτό όμως δεν τα κατάφεραν. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Παναιτωλικού πίεσαν πολύ μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, «χτυπώντας» ιδιαίτερα στην πλευρά του Χρήστου Πιπίνη, ο οποίος αν και πήρε τη θέση του Φορμίκα δεν έδειξε να είναι ιδιαίτερα έτοιμος.

Οι γηπεδούχοι, κυρίως, με τον Θεοδωρίδη αλλά και τον Χαριστέα προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του Αστέρα, η οποία ήταν ιδιαίτερα σταθερή με τον Κουρμπέλη να είναι εξαιρετικός για ένα ακόμα παιχνίδι. Από τον Αστέρα ιδιαίτερα κινητικός ήταν ο Χούλι, ο οποίος όμως έμοιαζε αβοήθητος, ενώ πολύ καλή απόδοση είναι ο Αργυρόπουλος, που έσβησε τον Μπουμάλ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε το πρώτο. Ο Αστέρας είχε κλειστεί στα καρέ του και προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα, ενώ ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, κάτι στο οποίο βοήθησε η είσοδος του Καμαρά. Τα λεπτά περνούσαν όμως το γκολ δεν ερχόταν και έτσι ο Αστέρας διεκδικούσε με περισσότερες αξιώσεις κάτι από το ματς. Εκεί όμως που οι Αρκάδες έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες ήρθε ο Χαριστέας με ένα πολύ όμορφο τέρμα να ανοίξει το σκορ.

Ο καθένας θα νόμιζε ότι το τέρμα αυτό θα έδινε άλλο αέρα στον Παναιτωλικό, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Αστέρας έφτασε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις κοντά στο γκολ. Αρχικά με τον Μπακασέτα, στη συνέχεια με τον Λαδάκη καις το τέλος με τον Χούλι, οι Αρκάδες πλήρωσαν την επιθετική δυστοκία που φαίνεται να τους κυνηγάει από την περσινή σεζόν.

Δείτε το φιλμ του αγώνα:





Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Κουτρουμάνος, Άντι, Αναστασιάδης, Εντζεγκουέλε, Σιόντης (68’ Μουμίν), Ρότσα, Μπουμάλ (53’ Κούσας), Καραμαλίκης (46’ Καμαρά), Θεοδωρίδης, Χαριστέας

Στον πάγκο οι: Μπλάζιτς, Παλαιολόγος, Σέγε, Γκόλιας

Αστέρας Τρίπολης (Όσκαρ Φερνάντεθ): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Χουανίτο (19’ λ.τ. Λαδάκης), Τσαμπούρης, Αρσενίεβιτς (64’ Μπακασέτας), Έγκον (51’ Σέσμα), Χούλι

Στον πάγκο οι: Μπαντής, Κωστούλας, Ράγιος, Περόνε

Διαιτητής: Αρετόπουλος
Βοηθοί: Γουριώτης, Κουρομπύλια

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x