Stoiximan Super League

Με Ρούντολφ και εκπλήξεις στο Περιστέρι

Αρκετές εκπλήξεις επεφύλασσε η αποστολή του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος προπονητής συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Ρούντολφ Γκέργκελι, στον οποίο είναι πολύ πιθανό να δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς, αλλά απέκλεισε τους Μαρίνο, Πετρόπουλο, Μπιάρσμιρ, Σπυρόπουλο και Ιωαννίδη.

Αρκετές εκπλήξεις επεφύλασσε η αποστολή του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος προπονητής συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Ρούντολφ Γκέργκελι, στον οποίο είναι πολύ πιθανό να δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς, αλλά απέκλεισε τους Μαρίνο, Πετρόπουλο, Μπιάρσμιρ, Σπυρόπουλο και Ιωαννίδη.

Ο τεχνικός των «πράσινων» κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, με τον οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του «τριφυλλιού» για το παιχνίδι του Περιστερίου, δοκίμασε το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει, στο οποίο είχε εκπλήξεις. Στον πάγκο αναμένεται να κάτσει ο Κουίνσι, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σιμάο, αφού ο Φερέιρα υπολογίζει ότι θα χρειαστούν πολλά «πνευμόνια» στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Κοτσόλης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ενώ Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Καντέ θα είναι η αμυντική τετράδα με τον μπακ από το Μάλι να πηγαίνει στο αριστερό άκρο. Βιτόλο, Ζέκα και Κατσουράνης θα είναι η τριάδα στα χαφ, με τον Κλέιτον να ξεκινά στα δεξιά της επίθεσης, τον Λέτο στα αριστερά και τον Τοτσέ να παραμένει στην κορυφή.

Το πρόγραμμα προπόνησης του Σαββάτου περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x