Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Σήμερα θυσιαστήκαμε»!

Στο άγχος και την αυτοθυσία που έδειξαν οι παίκτες του για να πάρουν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη (1-0) στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στον Γκούντγιονσεν, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ποιότητα του Ισλανδού.

Στο άγχος και την αυτοθυσία που έδειξαν οι παίκτες του για να πάρουν το παιχνίδι στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στον Γκούντγιονσεν, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ποιότητα του Ισλανδού.

Για το αν είχε άγχος από τη νίκη, σχολίασε: «Πάρα πολύ άγχος! Και μπορώ να σας το πω και δημόσια: Τόσο οι παίκτες, όσο και το τεχνικό τιμ γνωρίζουμε πώς εξελίσσονται τα πράγματα στην ομάδα, το πρόγραμμα των παιχνιδιών.

Μπορώ να προσκαλέσω όσους αγαπάνε την ΑΕΚ να γνωρίζουν ότι κάθε νίκη από 'δω και πέρα θα χρειάζεται θυσία. Σήμερα θυσιαστήκαμε. Κάναμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε στο Βέλγιο. Αυτή είναι η δική μας πραγματικότητα. Αυτό το σλόγκαν έχουμε: Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει όλοι να ξέρουν ότι κάθε νίκη που πετυχαίνουμε, θα την πετυχαίνουμε με δάκρυ, ιδρώτα και αίμα -όπως έγινε με τον Βάργκας σήμερα».

Αναφορικά με τις φάσεις του Εργοτέλη, τόνισε: «Θέλω να μείνω στην αντίδραση της ομάδας μετά απ' αυτό. Ο Εργοτέλης είναι μία καλή ομάδα, καλά στημένη, με σημαντικούς παίκτες. Είχαν τρεις ευκαιρίες στο ημίχρονο, όπως και εμείς μετά. Κάλυψαν καλά τους χώρους πίσω. Και όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ισορροπημένες ομάδες, πρέπει να γινόμαστε πιο δυνατοί, να υποφέρουμε για να νικήσουμε».

Για τον Γκούντγιονσεν: «Δεν κατανοώ πολύ καλά την ερώτηση, αλλά θα σας δώσω μία απάντηση. Ο Γκουντγιόνσεν δεν είναι καθαρός επιθετικός. Η ΑΕΚ δεν είναι… Γκουντγιόνσεν, ούτε Κάρλος, ούτε Λυμπερόπουλος, ούτε Δέλλας. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα. Κάνει εξαιρετική δουλειά ο Γκούντγιονσεν. Κάθε φορά θα είναι και καλύτερος.

Σήμερα, είχε δύο ευκαιρίες στη μεγάλη περιοχή. «Πατάει» περιοχή, όπως έκανε στη Μπαρτσελόνα, στην Τσέλσι, ξεκινώντας από τις πίσω γραμμές. Αυτό που θέλω είναι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για αποδώσει όπως και στις προηγούμενες ομάδες του. Εμπιστεύομαι την ποιότητά του
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x