Stoiximan Super League

Deadline στον Άραβα

Διορία 48 ωρών έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στον Άραβα που φέρεται να ενδιαφέρεται για την αγορά των ανενεργών μετοχών του, προκειμένου να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο για τις διαπραγματεύσεις. Με την συγκεκριμένη ενέργεια ο Τζίγκερ δείχνει έμπρακτα ότι δεν θέλει καμία επαφή με τον Βλάση Τσάκα που φέρεται να εκπροσωπεί τον Πρίγκιπα στην Ελλάδα.

Διορία 48 ωρών έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στον Άραβα που φέρεται να ενδιαφέρεται για την αγορά των ανενεργών μετοχών του, προκειμένου να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο για τις διαπραγματεύσεις.

Με την συγκεκριμένη ενέργεια ο Τζίγκερ δείχνει έμπρακτα ότι δεν θέλει καμία επαφή με τον Βλάση Τσάκα που φέρεται να εκπροσωπεί τον Πρίγκιπα στην Ελλάδα..

Έτσι, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έδωσε εντολή στο δικηγορικό γραφείο που είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφέρεται για τις μετοχές της οικογένειας(Δικηγορική Εταιρεία Κυριακίδης - Γεωργόπουλος), να επικοινωνήσει άμεσα με τον εκπρόσωπο του εν δυνάμει αγοραστή και να ζητήσει τα ακόλουθα:

- Εντός 48 ωρών, να ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο, ο οποίος θα μπορεί να διαπραγματευτεί την εξέλιξη της πρότασης.

-Ο πληρεξούσιος δικηγόρος που θα ορίσει ο Άραβας να παρέχει κάθε απαραίτητη διευκόλυνση για να μην υπάρχει χρονοτριβή στο θέμα.

O Βλάσης Τσάκας ενημερώθηκε από το δικηγορικό γραφείο ότι θα πρέπει να βρει πληρεξούσιο δικηγόρο και οι πληροφορίες θέλουν τον εκπρόσωπο του Άραβα, να δέχεται τον όρο και να απαντάει πως θα υπάρξει εντός της προθεσμίας ο πληρεξούσιος δικηγόρος.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x