Stoiximan Super League

Φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών

Τον Ηρακλή Ψαχνών στο Δημοτικό Στάδιο της περιοχής θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός το Σάββατο(19:30) σε φιλικό αγώνα, ουτώς ώστε να εκμεταλλευτεί το ρεπό που έχει. Οι προσπάθειες να διεξαχθεί παιχνίδι με τον Άρη που έχει κι αυτός ρεπό έπεσαν στο… κενό, με την ομάδα του «τριφυλλιού» να δέχεται την πρόσκληση από τους Ευβοιώτες.

Τον Ηρακλή Ψαχνών στο Δημοτικό Στάδιο της περιοχής θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός το Σάββατο(19:30) σε φιλικό αγώνα, ουτώς ώστε να εκμεταλλευτεί το ρεπό που έχει.

Οι προσπάθειες να διεξαχθεί παιχνίδι με τον Άρη που έχει κι αυτός ρεπό έπεσαν στο… κενό, με την ομάδα του «τριφυλλιού» να δέχεται την πρόσκληση από τους Ευβοιώτες.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται αγώνες, αφού και την επόμενη εβδομάδα έχει ρεπό. Εκτός κι αν ξεκαθαρίσει το θέμα με τις άδειες από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και αγωνιστεί, αν κι αυτό μέχρι στιγμής δείχνει δύσκολο. Όπως και να έχει, το ζήτημα ήταν να μην χάσει τον ρυθμό της η ομάδα του «τριφυλλιού» και να γίνει ένα φιλικό.

Σίγουρα, ένα πιο δυνατό τεστ θα ήταν αποδοτικότερο για τους πράσινους. Κι αυτό όμως, ενδεχομένως να δώσει την ευκαιρία στον Πορτογάλο, να δοκιμάσει περισσότερα από ένα σχήματα και να δει αυτά που θέλει απέναντι σε ομάδες που θα κλειστούν. Η χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα της Εύβοιας πάντως, αφήνει το περιθώριο στον Πορτογάλο εκτός από το 4-3-3 που δεν θέλει να αλλάζει, και για το 4-4-2.Εξάλλου, μετά την έλευση του Ρούντολφ, έχει αυτή την δυνατότητα

Ο Ηρακλής Ψαχνών από την άλλη, θα κάνει τα εγκαίνια του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο κάνοντας φιλικό με μια μεγάλη ομάδα, κάτι που ήθελε πολύ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x