Stoiximan Super League

Φερέιρα: «Στην Ελλάδα συμβαίνουν τα πάντα»

Για το γεγονός πως στην Ελλάδα συμβαίνουν πολύ χειρότερα φαινόμενα στα γήπεδα συγκριτικά με αυτά της Πορτογαλίας, είπε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε σε Μέσο της χώρας του ενόψει του ντέρμπι Πόρτο-Μπενφίκα και τόνισε: «Εδώ σε ένα παιχνίδι μπορεί να συμβούν τα πάντα».

Για το γεγονός πως στην Ελλάδα συμβαίνουν πολύ χειρότερα φαινόμενα στα γήπεδα συγκριτικά με αυτά της Πορτογαλίας, είπε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε σε Μέσο της χώρας του ενόψει του ντέρμπι Πόρτο-Μπενφίκα και τόνισε: «Εδώ σε ένα παιχνίδι μπορεί να συμβούν τα πάντα».

Αρχικά, ο 65χρονος προπονητής είπε: «Τι; Νομίζετε πως το να πετάνε μπαλάκια του γκολφ στον αγωνιστικό χώρο, είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί; Στην Ελλάδα θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα. Απλά δεν γίνονται, μια και απαγορεύονται οι μετακινήσεις των οπαδών στα εκτός έδρας ματς. Ωστόσο, σε ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν τα πάντα. Από το να εισβάλλουν οπαδοί στο γήπεδο έως το να ρίξουν δακρυγόνα οι αστυνομικοί και να σταματήσει ο αγώνας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα πορτογαλικά ντέρμπι που θυμάται ο ίδιος. «Ήταν εκείνο το υπέρ μας 3-1 την τελευταία μου χρονιά στην Πόρτο (2009-'10). Με ισοπαλία, η Μπενφίκα κατακτούσε ντο πρωτάθλημα και ήθελε να κάνει φιέστα στο γήπεδο μας. Τους νικήσαμε και δεν τους επιτρέψαμε να το χαρούν. Εξίσου καλή, ήταν η νίκη μας 1-0 με γκολ του Κουαρέσμα στη Λισαβόνα (2007-'08). Το πιο άσχημο, ήταν το εκτός έδρας 1-0 με γκολ του Σαβιόλα (2009-'10), με τη Μπενφίκα να είναι πολύ καλύτερη μας στο γήπεδο. Πλέον, δεν αγχώνομαι, θα κάτσω σπίτι να το δω ήρεμος και ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x