Stoiximan Super League

Οριστικοποιήθηκαν τα δύο φιλικά του ΠΑΟ

Την Καλλιθέα και τον Ηρακλή Ψαχνών θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες ο Παναθηναϊκός. Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 16:45 στο δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας θα γίνει το πρώτο και μία εβδομάδα αργότερα, Σάββατο 1 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό Στάδιο των Ψαχνών τον τοπικό Ηρακλή.

Την Καλλιθέα και τον Ηρακλή Ψαχνών θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες ο Παναθηναϊκός.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 16:45 στο δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας θα γίνει το πρώτο και μία εβδομάδα αργότερα, Σάββατο 1 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό Στάδιο των Ψαχνών τον τοπικό Ηρακλή.

Ο Παναθηναϊκός, όπως όλα δείχνουν θα έχει ρεπό τις ερχόμενες δύο αγωνιστικές αφού στο πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας αντιμετωπίζει τις ομάδες Α’ και Β’.

Έτσι, για να διατηρηθεί σε φόρμα θα πρέπει να δώσει παιχνίδια. Και αφού δεν βρέθηκε άκρη με τον Άρη που ήταν ομάδα της Superleague δέχτηκε τις προσκλήσεις από τις ομάδες μικρότερης κατηγορίας και θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα και τον Ηρακλή Ψαχνών αντίστοιχα.

Ακόμη και η ΕΕΑ να δώσει πιστοποιητικό στους Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας και να συμπληρωθεί η δεκαεξάδα της Σούπερ Λίγκας, το χρονικό περιθώριο να οργανωθεί αγώνας είναι μικρά και το πρώτο φιλικό με την Καλλιθέα θα γίνει σίγουρα. Πιθανότατα, να γίνει και το δεύτερο φιλικό στα Ψαχνά, αφού η Σούπερ Λίγκα, οφείλει να περιμένει την απόφαση του διαιτητικού εφετείου που εκκρεμοδικεί και εξετάζει την υπόθεση των Λάρισας και Πανσερραϊκού αντίστοιχα και δύσκολα θα δώσει το... πράσινο φως σε Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας που καραδοκούν.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x