Stoiximan Super League

Ο Γκούντγιονσεν κι ο… Λούκι Λουκ!

Μόνο αυτοί «πυροβολούν» πιο γρήγορα κι απ’ τη σκιά τους! Κι αν ο «φτωχός και μόνος cow-boy» πουλάει χρόνια τη σχετική μούρη στην Άγρια Δύση, ο «ξανθός και μόνος Ice-Man» μόλις κατέκτησε το δικαίωμα να το κάνει στην Άγρια… Σούπερ Λίγκα! Πριν καν ξεπεράσει το πολιτισμικό σοκ του να μπαίνει αλλαγή απ’ το «Ολντ Τράφορντ» και το «Μπερναμπέου» στα Πηγάδια, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν άρχισε να ξεχρεώνει -γράφοντας ιστορία- τη μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Μόνο αυτοί «πυροβολούν» πιο γρήγορα κι απ’ τη σκιά τους!

Κι αν ο «φτωχός και μόνος cow-boy» πουλάει χρόνια τη σχετική μούρη στην Άγρια Δύση, ο «ξανθός και μόνος Ice-Man» μόλις κατέκτησε το δικαίωμα να το κάνει στην Άγρια… Σούπερ Λίγκα!

Πριν καν ξεπεράσει το πολιτισμικό σοκ του να μπαίνει αλλαγή απ’ το «Ολντ Τράφορντ» και το «Μπερναμπέου» στα Πηγάδια, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν άρχισε να ξεχρεώνει -γράφοντας ιστορία- τη μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Και απαιτώντας την Τετάρτη για να το κάνει, χρόνο λιγότερο απ’ όσο χρειάζεται απλή καταγραφή των μεγάλων ομάδων που έχει αγωνιστεί (16 δευτερόλεπτα), έγινε πιθανότατα η πιο… γρήγορη δικαίωση αλλαγής του προπονητή στα ελληνικά γήπεδα!



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x