Stoiximan Super League

Και στην Ισπανία η… χάρη του Χιμένεθ!

Τα… σύννεφα στη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ έφτασαν μέχρι και στην Ισπανία. Αρκετές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι το κλίμα για τον Ανδαλουσιανό προπονητή είναι πάρα πολύ κακό, μετά από τις κακές εμφανίσεις της ομάδας στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Τα… σύννεφα στη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ έφτασαν μέχρι και στην Ισπανία.

Αρκετές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι το κλίμα για τον Ανδαλουσιανό προπονητή είναι πάρα πολύ κακό, μετά από τις κακές εμφανίσεις της ομάδας στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

«Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τον Μανόλο Χιμένεθ, αφού μετά από την ήττα από την Στουρμ Γκρατς η διοίκηση της ομάδας είχε έκτακτο συμβούλιο για να συζητήσει την απόλυσή του», αναφέρει μια από τις ιστοσελίδες.

Σε όλα τα δημοσιεύματα αναφέρεται σαν ειλημμένη η απόφαση απομάκρυνσης του Χιμένεθ, αλλά γίνεται λόγος και για 700.000 ευρώ που οφείλει η ελληνική ομάδα να δώσει στον Ισπανό στο ενδεχόμενο διαζυγίου.

Ένα θετικό στοιχείο για την ΑΕΚ είναι οι αναφορές που κάνουν οι ισπανικές ιστοσελίδες για ομάδες που ενδεχομένως να ενδιαφερθούν για τον Χιμένεθ. Ένα δημοσίευμα, μάλιστα, γίνεται συγκεκριμένο αναφέροντας ότι η απόλυσή του Χιμένεθ θα τον έθετε αμέσως στη λίστα των προπονητών που αναζητούν εργασία και των υποψηφίων για την Μαγιόρκα που αναζητά τον διάδοχο του Λάουντρουπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x