Stoiximan Super League

Επιτέλους, αχτίδες φωτός…

Μετά την ανταλλαγή επιστολών που απλά διατηρούσε το κακό κλίμα μεταξύ Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου χωρίς να φαίνεται καμία θετική εξέλιξη στον ορίζοντα, μια νέα… αχτίδα φωτός προέκυψε. Για την ακρίβεια, δύο. Η πρώτη, όταν η ΠΑΕ ενημέρωσε κι επίσημα πως υπάρχει ξένη ενδιαφερόμενη εταιρεία για τις μετοχές τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η δεύτερη, όταν ο Βλάσης Τσάκας είπε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως έδωσε το πληρεξούσιο στον νομικό του εκπρόσωπο.

Μετά την ανταλλαγή επιστολών που απλά διατηρούσε το κακό κλίμα μεταξύ Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου χωρίς να φαίνεται καμία θετική εξέλιξη στον ορίζοντα, μια νέα… αχτίδα φωτός προέκυψε.

Για την ακρίβεια, δύο.

Η πρώτη, όταν η ΠΑΕ ενημέρωσε κι επίσημα πως υπάρχει ξένη ενδιαφερόμενη εταιρεία για τις μετοχές τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η δεύτερη, όταν ο Βλάσης Τσάκας είπε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 πως έδωσε το πληρεξούσιο στον νομικό του εκπρόσωπο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το μεσημέρι, όπως πρώτο μετέδωσε το ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε μια είδηση που έπεσε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Πως ο Κύπριο κ. Γιώργος Γεωργίου, έδωσε έναν φάκελο στον Δημήτρη Γόντικα που μέσα σε αυτόν ήταν… γραμμένο το ενδιαφέρον μιας ξένης εταιρείας για την αγορά των μετοχών του Παναθηναϊκού.

Η εταιρεία αυτή είναι η "Arboris Capital" και αυτό που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην είδηση, είναι το γεγονός πως η η συγκεκριμένη εταιρεία είναι κολοσσιαία και μεσολάβησε -μαζί με άλλες- για την μεταφορά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Μάντσεστερ Σίτι στα χέρια της Abu Dhabi United Group for Development and Investment (ABUG). Κάτι, που αναμφίβολα αποδεικνύει την σοβαρότητα της κατάστασης αφού οποιαδήποτε εταιρεία εμπλέκεται σε τόσο μεγάλα deal όπως αυτό της Σίτι, ανεξάρτητα εάν ήταν αυτή που το έκανε τελικά ή όχι, είναι μια σοβαρή εταιρεία.

Όμως αυτό, δεν ήταν το μοναδικό ευχάριστο νέο της Παρασκευής για τους φίλους του Παναθηναϊκού που βαρέθηκαν τόσο καιρό τις ανακοινώσεις για τα πρωτοδικεία… Αφού λίγη ώρα μετά το ενδιαφέρον της εταιρείας, ο Βλάσης Τσάκας μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έλεγε πως το πληρεξούσιο που τόσο περίμεναν όλοι και το είχαν αναγάγει ως βασικό ζήτημα, ήταν ήδη στα χέρια του νομικού εκπρόσωπου του πρίγκιπα, Παναγιώτη Πετρόπουλου. Και πως οι νομικοί των δύο πλευρών, ήταν ήδη σε επικοινωνία για να τελειώνουν το θέμα. «Πιστεύω μέχρι την Δευτέρα να υπάρχει θετική εξέλιξη», είπε.

Ο κ. Τσάκας, παράλληλα, θεώρησε πως το ενδιαφέρον της εταιρείας που… μπλέχτηκε ξαφνικά στις ζωές μας, είναι… «Τρικάκια κάποιων που εμάς δεν μας απασχολούν». Ο εκπρόσωπος του Άραβα επενδυτή θεωρεί πως δεν υπάρχει πρόταση από κανέναν άλλο και πρόσθεσε πως… «Εάν υπάρχει πρόταση καλύτερη από την δική μας, ευχαρίστως να αποχωρήσουμε, ειδάλλως αφήστε να ολοκληρωθεί το deal να ησυχάσουμε όλοι βρε παιδιά…».

Γίνεται κατανοητό πια, πως η κινητικότητα για τις μετοχές του Παναθηναϊκού φέρνει θετικές σκέψεις στους οπαδούς του. Κάτι, πολύ σημαντικό. Επειδή η πρώτη πρόταση (πριν το ενδιαφέρον του Αλ Σαούντ και της ξένης εταιρείας) του Ανδρέα Βγενόπουλου για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με 15 εκ. €, έφερε αντιδράσεις. Και επιστολές. Μεταξύ του Mr MIG και του Γιάννη Βαρδινογιάννη φυσικά, με τις τελευταίες εξ’ αυτών, να ψάχνουν τον υπεύθυνο που θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτοδικείο…

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x