Stoiximan Super League

Μποροβήλος: «Θα δικαιωθούμε…»

Ψύχραιμος και πεπεισμένος ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα δικαιωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και δεν θα υποβιβαστεί παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μποροβήλος. Ο ισχυρός άνδρας των Αρκάδων, επιβεβαίωσε ότι θα ασκηθεί έφεση εις βάρος της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας και έκανε λόγο για κατηγορητήριο, το οποίο «ήταν προϊόν κουτσομπολιού και καφενείου».

Ψύχραιμος και πεπεισμένος ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα δικαιωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και δεν θα υποβιβαστεί παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Μποροβήλος.

Ο ισχυρός άνδρας των Αρκάδων, επιβεβαίωσε ότι θα ασκηθεί έφεση εις βάρος της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας και έκανε λόγο για κατηγορητήριο, το οποίο «ήταν προϊόν κουτσομπολιού και καφενείου».

Η δήλωση του κ. Μποροβήλου στο arcadiasports.gr:

«Η απόφαση είναι πέρα και έξω από κάθε λογική αφού ούτε ένας δεν κατέθεσε το παραμικρό εναντίον της ομάδας μας και ο μοναδικός μάρτυρας ο κ. Κούγιας, όπως είδαν όλοι οι παραβρισκόμενοι δημοσιογράφοι, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για το θέμα. Πιστεύω απόλυτα ότι θα δικαιωθούμε στην Έφεση στην οποία θα υποβάλλουμε άμεσα. Το κατηγορητήριο αυτό είναι προϊόν κουτσομπολιού και καφενείου και δεν αποτελεί προϊόν πραγματικών γεγονότων".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x