Stoiximan Super League

«Κοντά σε Ντολεζάι η ΑΕΚ»

Λεφτά… δεν υπάρχουν στην ΑΕΚ (ούτε καν για το «διαζύγιο» με τον Μανόλο Χιμένεθ), αλλά φαίνεται πως αρκούν για κάποιες μεταγραφές. Σύμφωνα με την «Κιτρινόμαυρη Ώρα», η «Ένωση» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πίτερ Ντολεζάι. Ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στο σύλλογο και φέρεται να έχει σχεδόν συμφωνήσει για συμβόλαιο μέχρι το 2013.

Λεφτά… δεν υπάρχουν στην ΑΕΚ (ούτε καν για το «διαζύγιο» με τον Μανόλο Χιμένεθ), αλλά φαίνεται πως αρκούν για κάποιες μεταγραφές.

Σύμφωνα με την «Κιτρινόμαυρη Ώρα», η «Ένωση» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Πίτερ Ντολεζάι.

Ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στο σύλλογο και φέρεται να έχει σχεδόν συμφωνήσει για συμβόλαιο μέχρι το 2013.

Ο 30χρονος άσος είχε 28 συμμετοχές και 4 γκολ την περασμένη περίοδο, πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ στη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στα play offs (1-0). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ζίλινα και Σπάρτακ Τρνάβα, ενώ είναι και τρεις φορές διεθνής με την εθνική Σλοβακίας.

Παράλληλα ανοικτό παραμένει για την ΑΕΚ το ενδεχόμενο απόκτησης των Γιάννη Καραλή και Βαγγέλη Οικονόμου. Η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση ήδη έχει προσεγγίσει τον 24χρονο επιθετικό και τον συνομήλικό του αριστερό μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x