Stoiximan Super League

Προσωρινά... ακέφαλος ο «Δικέφαλος»

Θέμα χρόνου είναι η ανάδειξη νέας διοίκησης στoν ΠΑΟΚ, αφού το προηγούμενο σχήμα έθεσε στην διάθεση του Θόδωρου Ζαγοράκη την παραίτησή του. Αναμένεται η γνωστοποίηση των νέων προσώπων που θα απαρτίζουν το ΔΣ, από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο οποίος βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου και συζητά σχετικά με τους συνεργάτες του.

Θέμα χρόνου είναι η ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΠΑΟΚ, αφού το προηγούμενο σχήμα έθεσε στην διάθεση του Θόδωρου Ζαγοράκη την παραίτησή του.

Αναμένεται η γνωστοποίηση των νέων προσώπων που θα απαρτίζουν το ΔΣ, από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο οποίος βρίσκεται στα γραφεία του συλλόγου και συζητά σχετικά με τους συνεργάτες του.

Η ανακοίνωση:

«Σεβόμενοι τις αυξημένες έως τώρα υποχρεώσεις της ομάδας, αναστείλαμε μέχρι αυτή τη στιγμή την απόφασή μας να μη συμμετέχουμε στο επόμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία απόφαση ανακοινώνουμε πλέον με τη δήλωσή μας αυτή.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κύριο Θεόδωρο Ζαγοράκη, για την τιμή που μας έκανε να μας δώσει την ευκαιρία να υπηρετήσουμε τον ΠΑΟΚ ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς. Θα είμαστε πάντα στη διάθεσή του.
Παραμένουμε στρατιώτες του ΠΑΟΚ και επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε, στις τάξεις των Φιλάθλων της ομάδας μας.

Με εκτίμηση

Μιχαηλίδης Γεώργιος, Πρέλεβιτς Μπάνε, Ποικιλίδης Παναγιώτης, Μηλιωρίδης Σπύρος, Φαρλαλής Γεώργιος, Πάνος Ρούτης- Ραπτόπουλος, Χατζόπουλος Αθανάσιος»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x