Stoiximan Super League

Υπάρχει διαφορά

Πολλές είναι οι διαφορές που υπάρχουν στις απόψεις του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Γιώργο Σαχπατζίδη όσον αφορά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο η διαφορά στα μέλη που θέλουν οι δύο άνδρες στο νέο διοικητικό σχήμα, αλλά και οι απόψεις του δεύτερου που εκφράζει τις σκέψεις του για αλλαγές στο δυναμικό του «Δικεφάλου του Βορρά» ακόμα και στους υπαλλήλους!

Πολλές είναι οι διαφορές που υπάρχουν στις απόψεις του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Γιώργο Σαχπατζίδη όσον αφορά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν είναι μόνο η διαφορά στα μέλη που θέλουν οι δύο άνδρες στο νέο διοικητικό σχήμα, αλλά και οι απόψεις του δεύτερου που εκφράζει τις σκέψεις του για αλλαγές στο δυναμικό του «Δικεφάλου του Βορρά» ακόμα και στους υπαλλήλους!

Ο κ. Σαχπατζίδης τονίζει πως δεν θέτει όρους και δεν επιθυμεί να μπει στη διοίκηση, όμως οι κινήσεις του δηλώνουν το αντίθετο.

Πάντως, η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή συνάντηση που θα έχουν Ζαγοράκης, Σαχπατζίδης και Βρύζας, οι οποίοι θα συζητήσουν όλα τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην ΠΑΕ και θα στελεχώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x