Stoiximan Super League

Πλησιάζει ο πρίγκιπας!

Ο το ενδιαφέρον αμερικανικής εταιρείας για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την ίδια στιγμή, όμως, η πλευρά του Σαουδάραβα πρίγκιπα συνεχίζει να συγκεντρώνει όσα έγγραφα απαιτεί η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ. Σήμερα αποστέλλει το γνήσιο της υπογραφής!

Την στιγμή που και μια αμερικανική μεγάλη εταιρεία εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάτι που αποκάλυψε χθες ο NOVAΣΠΟΡ FM 94,6, η πλευρά του Σαουδάραβα πρίγκιπα συνεχίζει να πραγματοποιεί κάθε απαίτηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη, κάτι που την φέρνει σε πλεονεκτική θέση έναντι των άλλων.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πλευρά του πρίγκιπα, σήμερα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του θα έχει στα χέρια του σε e-mail το έγγραφο του γνήσιου της υπογραφής, που έχουν ζητήσει οι δικηγόροι της πλευράς Βαρδινογιάννη. Το επίσημο έγγραφο θα το φέρει τις επόμενες ημέρες ο Βλάσης Τσάκας ο οποίος θα επιστρέψει από την Τζέντα.

Μετά και από αυτό θα υπάρχουν… μετρημένα κουκιά μέχρι να «περάσουν» οι μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Σαουδάραβα. Ποιες είναι αυτές οι κινήσεις που θα σφραγίσουν τη συμφωνία;

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Σαουδάραβα θα επικοινωνήσει με τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να αρχίσει η συζήτηση για τους όρους της πρότασης που έχει καταθέσει ο Σαουδάραβας.

Από την στιγμή που θα φτάσει η υπογραφή, η πλευρά Βαρδινογιάννη παραδέχεται ότι θα έχει στα χέρια της ένα σημαντικότατο στοιχείο για την ύπαρξη του ενδιαφέροντος για την απόκτηση των μετοχών. «Δεχόμαστε πλέον ότι η πρόταση είναι σοβαρά», είναι η θέση της.

Στη συνέχεια αναμένεται να αρχίσει ένας έλεγχος από ορκωτούς λογιστές για να διαπιστωθεί η ακριβής εικόνα των οικονομικών της ομάδας.

Θα χρειαστεί μια εγγυητική ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα μπουν άμεσα στην ομάδα, αλλά και για τα 50 εκατομμύρια που θα μπουν στην επόμενη μεταγραφική σεζόν.

Τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος στις συζητήσεις είναι: το θέμα του γηπέδου. Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θα ζητήσει θα μάθει τις λεπτομέρειες για την κατασκευή γηπέδου στο Βοτανικό. Θα θελήσει να διαπιστώσει ότι μπορεί να προχωρήσει και μάλιστα γρήγορα η ανέγερση του γηπέδου.

Το άλλο κρίσιμο θέμα που θα συζητηθεί είναι οι εγκαταστάσεις της Παιανίας. Αρχικά υπάρχει η πιθανότητα να συζητηθεί η ενοικίαση τους για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να ανεγερθούν νέες εγκαταστάσεις σε άλλη περιοχή. Βέβαια δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αγοραστεί και η Παιανία από την πλευρά του πρίγκιπα.

Η άφιξη του Αλ Σαούντ αναμένεται να γίνει σε ημέρα και ώρα που θα μείνει κρυφή στον Τύπο αλλά όχι και στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος θα έχει συνάντηση μαζί του.

Στις προθέσεις του πρίγκιπα, είναι να ζητήσει και συνάντηση με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη. Σε αυτή να τον ενημερώσει για τις προθέσεις του και τα επενδυτικά του σχέδια γενικότερα για τη χώρα, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει με την ΕΕΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x