Stoiximan Super League

Τράβηξε… 21 ο Κωστένογλου

Όχι μόνο δεν «κάηκε» (από κάποια απουσία), αλλά τράβηξε και… 21 (ετοιμοπόλεμους παίκτες για τον Ολυμπιακό) ο Νίκος Κωστένογλου! Ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε τον Τραϊανό Δέλλα να προπονείται για δεύτερη σερί μέρα χωρίς προβλήματα και συμπεριλαμβάνοντάς τον κανονικά στην αποστολή, έχει την πολυτέλεια να κατεβάσει σχεδόν πάνοπλη την «Ένωση» στο ντέρμπι. Σχεδόν «κλεισμένη» ενδεκάδα, δουλειά στα στημένα και… ειδική εντολή στον Λεονάρντο απ' τον «Κωστέ».

Όχι μόνο δεν «κάηκε» (από κάποια απουσία), αλλά τράβηξε και… 21 (ετοιμοπόλεμους παίκτες για τον Ολυμπιακό) ο Νίκος Κωστένογλου!

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είδε τον Τραϊανό Δέλλα να προπονείται για δεύτερη σερί μέρα χωρίς προβλήματα και συμπεριλαμβάνοντάς τον κανονικά στην αποστολή, έχει την πολυτέλεια να κατεβάσει σχεδόν πάνοπλη την «Ένωση» στο ντέρμπι.

Ο «Κολοσσός» έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης στα Σπάτα (μετά την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη) και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Κωστένογλου.

Έστω, λοιπόν, κι αν η μεγάλη αποχή του καθιστά πολύ δύσκολο το να ξεκινήσει βασικός, η παρουσία του δίνει περιθώριο στον νέο τεχνικό της ΑΕΚ να τον χρησιμοποιήσει έστω για λίγο (αν οι συνθήκες του αγώνα το απαιτήσουν).

Την ίδια ώρα… και για λίγο και για πολύ -και για όσο θέλει τελοσπάντων- ο Κωστένογλου θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και τους Καφέ και Μπέλεκ, που επιβεβαίωσαν ξανά ότι έχουν αφήσει πίσω τους τραυματισμούς τους και συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή.

Όσον αφορά στο τακτικό κομμάτι, ο Κωστένογλου δεν έδωσε δείγμα κάποιο αλλαγής των προθέσεων του, ενώ αφιέρωσε ξανά μεγάλο μέρος της προπόνησης σε δουλειά στις στημένες φάσεις (όπου θεωρεί ότι είναι πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός).

Έτσι, πιθανότερη ενδεκάδα παραμένει αυτή που «έδειξε» απ’ την Πέμπτη ακόμα και (σε σχηματισμό 4-3-3) θα περιέχει τον Αραμπατζή στο τέρμα και τους Καράμπελα, Μανωλά, Κάλα, Γεωργέα -από αριστερά προς τα δεξιά- στην άμυνα. Στα χαφ οι δύο θέσεις θεωρούνται «κλειδωμένες» απ’ τους Μάκο και Βάργκας, ενώ η τρίτη θα διεκδικηθεί απ’ τους Λαγό, Γκέντσογλου και Γκερέιρο. Στην επίθεση, δε, ο Λεονάρντο θα ξεκινήσει αριστερά (προκειμένου να συγκλίνει και να εκμεταλλευτεί ενδεχομένως τον παράγοντα… Κοστάντσο), δεξιά ο Γκούντγιονσεν και στην κορυφή ο Λυμπερόπουλος.

Αναλυτικά, η αποστολή του ντέρμπι του Σαββάτου, που αποτελείται από 21 παίκτες (κι απ' την οποία απουσιάζουν οι Κωνσταντόπουλος, Μπουγαΐδης, Τσουκαλάς, Χέλγκασον) συμπεριλαμβάνει τους εξής:

Αραμπατζή, Μοσχονά, Γεωργέα, Κοντοέ, Δέλλα, Κάλα, Μανωλά, Καράμπελα, Λαγό, Μάκο, Βάργκας, Γκέντσογλου, Καφέ, Γκερέιρο, Χοσέ Κάρλος, Λεονάρντο, Μπερνς, Σιαλμά, Γκούντγιονσεν, Λυμπερόπουλος και Μπέλεκ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x