Stoiximan Super League

Κατέβασε… Καρολ-ά!

Και όλο το βράδυ να έπαιζε, απέναντι σε τέτοιον Κάρολ ήταν αδύνατο να σκοράρει ο ΠΑΟΚ! Οι παίκτες του Μπόλονι «σφυροκοπούσαν» την αντίπαλη εστία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά ο Βορειοϊρλανδός είχε κατεβάσει… ρολά και οι συμπαίκτες του στον ΟΦΗ είχαν στήσει… τοίχος μπροστά από την εστία του, με το 0-0 να αφήνει παραπονεμένους τους Θεσσαλονικείς και εμφανώς ανακουφισμένους τους Κρητικούς!

Και όλο το βράδυ να έπαιζε, απέναντι σε τέτοιον Κάρολ ήταν αδύνατο να σκοράρει ο ΠΑΟΚ!

Οι παίκτες του Μπόλονι «σφυροκοπούσαν» την αντίπαλη εστία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, αλλά ο Βορειοϊρλανδός είχε κατεβάσει… ρολά και οι συμπαίκτες του στον ΟΦΗ είχαν στήσει… τοίχος μπροστά από την εστία του, με το 0-0 να αφήνει παραπονεμένους τους Θεσσαλονικείς και εμφανώς ανακουφισμένους τους Κρητικούς!

Πλήγμα με Φωτάκη που χάνει το ντέρμπι με τον Άρη.

Πώς έπαιξαν:

O ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με Χαλκιά, Λίνο, Μαλεζά, Τσιρίλο, Έτο στην άμυνα, Γκαρσία, Ίβιτς, Φωτάκη στη μεσαία γραμμή και Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη στην επίθεση.

Ενώ ο ΟΦΗ με Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, Μπουλούτ, Γαλανόπουλο ακραίους μπακ, Ταυλαρίδη, Γεωργίoυ στόπερ, Μπόντορ, Κάλαϊτζιτς, Βερόν στα χαφ, Σίσιτς, Παπουλή στα πλάγια και Μάντζιο στην επίθεση.



Το μόνο πράγμα που δεν είχε στοιχίσει φέτος είναι η αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια ήταν ένα από τα ατού του, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ε, για όλα υπάρχει μια αρχή κι ένα τέλος. Όσο, λοιπόν κι αν προσπάθησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, οι αντίπαλοι είχαν στήσει όσες παγίδες κι εμπόδια χρειάστηκαν για να μην φτάσει ποτέ στην τελευταία… πίστα του παιχνιδιού.

Τι κι αν ήταν καλύτερος (σε όλες τις κατηγορίες). Τι κι αν είχε πραγματικά πολλές καλές στιγμές στην επίθεση, ένα τέρμα (που δίχως αμφιβολία θα λειτουργούσε και αγχολυτικά) δεν ήρθε ποτέ. Συνεχής πίεση, παιχνίδι στο μισό γήπεδο, αλλά τζίφος.

Τι φταίει; Από τη μία η ατυχία ή η αστοχία (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) στην τελική προσπάθεια και από την άλλη ο πολύ καλά οργανωμένος (ή «ταμπουρωμένος» πίσω αν προτιμάτε) ΟΦΗ, ο οποίος έχει πετύχει διάνα με την προσθήκη του Κάρολ στην θέση «1». Πολλοί τα έβαλαν μαζί του, αλλά κανείς δεν τον νίκησε. Σουτ από μέση ή μακρινή απόσταση, κεφαλιές, τετ-α-τετ, αλλά εκείνος «βράχος».

Τι είχε και τι έχασε ο ΠΑΟΚ; Ας μείνουμε μόνο στο δεύτερο. Θα μπορούσε να είχε την κορυφή και να πήγαινε στο ντέρμπι της πόλης με τον Άρη, με «αβάντζο» δυο πόντων από τους διώκτες του. Εκείνο πάντως που τον «καίει» περισσότερο είναι το ματς της επόμενης εβδομάδας, εκεί όπου έχει την ευκαιρία να… αποτελειώσει τον αιώνιο αντίπαλό του.

To live του αγώνα σε real time από το www.sport-fm.gr





ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Ετο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης (34' λ.τ. Αρίας), Ιβιτς (78' Γιάννου), Σαλπιγγίδης (72' Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Λαζάρ, Λεονάρντο.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπόντορ (65' Σουμπίνιο), Βερόν (67' Ρόβας), Κάλαϊτζιτς, Παπουλής, Σίσιτς (87' Σόουζα), Μάντζιος.

Στον πάγκο: Βεζυρίδης, Καμπάνταης, Κάταϊ, Χόρχε Λόπεθ.

Διαιτητές: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Καρατζίκας (Αθηνών)
Γήπεδο: Τούμπα



Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x