Stoiximan Super League

«Επαφές Παναθηναϊκού με Άβιλα»

Για προχωρημένες επαφές του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ίρβεν Άβιλα κάνει λόγο δημοσίευμα στο Περού, ενώ φαίνεται πως επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο 21χρονος επιθετικός της Σπορτ Χουανκάγιο. Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Diario Correo», ο Παραγουανός μάνατζερ Έκτορ Περάλτα διαπραγματεύεται με τον Παναθηναϊκό και μία ρωσική ομάδα (που δεν κατονομάζεται) για τον νεαρό άσο. Δείτε τι δηλώνει ο ίδιος, αλλά και φάσεις/γκολ με την ομάδα του.

Για προχωρημένες επαφές του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ίρβεν Άβιλα κάνει λόγο δημοσίευμα στο Περού, ενώ φαίνεται πως επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο 21χρονος επιθετικός της Σπορτ Χουανκάγιο.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Diario Correo», ο Παραγουανός μάνατζερ Έκτορ Περάλτα διαπραγματεύεται με τον Παναθηναϊκό και μία ρωσική ομάδα (που δεν κατονομάζεται) για τον νεαρό άσο, που μετρά 40 γκολ σε τρεις σεζόν στο πρωτάθλημα του Περού (φέτος 9 γκολ σε 21 ματς) και είναι ήδη δύο φορές διεθνής με την εθνική Ανδρών της χώρας του.

Ο ίδιος ο βραχύσωμος φορ (μόλις 1,68μ.) φέρεται να δήλωσε πως χθες υπήρξε συνάντηση του μάνατζερ με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού! «Έχω ήδη τρία χρόνια στη Σπορτ Χουανκάγιο. Η ομάδα μού έδωσε τη δυνατότητα να αναζητήσω κάποια ευκαιρία. Αν γίνει κάτι με την Ελλάδα, κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού ή κάποια μεγαλύτερη στο Περού, καλώς να έρθει. Δεν αποκλείω τίποτα», τόνισε ο αποκαλούμενος και «Τσολίτο».

Δείτε τον Άβιλα σε δράση...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x