Stoiximan Super League

Πάλι με Λέτο κορυφή

Απουσιών συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Οι τρεις καθαρόαιμοι φορ που διαθέτει το «τριφύλλι», για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν προλαβαίνουν το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ. Ως εκ τούτου, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και πάλι η συμμετοχή του Λέτο στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Αργεντινός, μια χαρά τραβάει το… κουπί του σκοραρίσματος μέχρι στιγμής.

Απουσιών συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Οι τρεις καθαρόαιμοι φορ που διαθέτει το «τριφύλλι», για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν προλαβαίνουν το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ.

Ως εκ τούτου, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και πάλι η συμμετοχή του Λέτο στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Αργεντινός, μια χαρά τραβάει το… κουπί του σκοραρίσματος μέχρι στιγμής.

Εκτός των Ρούντολφ (θεραπεία), Τοτσέ (ατομικό) και Πετρόπουλου (ίωση), απόντες θα είναι και οι Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα και Βιτόλο, με τον Φερέιρα να μετράει… κουκιά για την κατάρτιση της ενδεκάδας μετά τους οχτώ απόντες. Κι αν προσθέσει κανείς και τον Νίνη, εννιά...

Πέραν τούτου, το πετυχημένο πέρασμα του Παναθηναϊκού από την Ξάνθη σε συνάρτηση με το καλό ποδόσφαιρο που απέδωσε η ομάδα του… αναγκάζουν τον Πορτογάλο να χρησιμοποιήσει ξανά το 4-4-2.

Ο Καπίνο θα καθίσει κα πάλι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα δεξιά θα αγωνιστεί ο Μαρίνος, αριστερά ο Σπυρόπουλος και ο Μπουμσόνγκ με τον Σαριέγκι στο κέντρο της. Ο Γάλλος βέβαια έχει πρόβλημα στον καρπό λόγω ενός μικρού κατάγματος, αλλά μπορεί να αγωνιστεί κανονικά χρησιμοποιώντας διπλό νάρθηκα στο χέρι του. Το θέμα είναι εάν θα θελήσουν να ρισκάρουν ή όχι την συμμετοχή του από το προπονητικό τιμ, αφού μια πιθανή άσχημη πτώση του στόπερ με το «λαβωμένο» του χέρι, ίσως οξύνει το πρόβλημα του διεθνούς στόπερ. Εάν δεν χρησιμοποιηθεί ο Γάλλος, την θέση του θα πάρει ο Καντέ.

Στο κέντρο, οι Σιμάο και Κατσουράνης θα είναι οι δύο κόφτες, με τον Πατρινό όμως να έχει και πιο δημιουργικό ρόλο. Δεξιά τους θα αγωνιστεί και πάλι ο Ζέκα, ενώ αριστερά ο Κουίνσι. Τέλος, στην επίθεση ο φορμαρισμένος Λέτο θα έχει δίπλα του τον Κλέιτον. Αυτό φάνηκε τουλάχιστον στην προπόνηση της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, αφού μετά τις οχτώ απουσίες, λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τέσσερις μικρές εστίες, ταχύτητες και δίτερμα στα τρία τέταρτα του γηπέδου, με έμφαση στην τακτική. Από αυτό έλειπαν οι Κοτσόλης, Τοτσέ, Χριστοδουλόπουλος και Σεϊταρίδης που προπονήθηκαν ατομικά, οι Βύντρα και Ρούντολφ που υποβλήθηκαν σε θεραπεία και ο Αντώνης Πετρόπουλος που απουσίαζε λόγω ίωσης αφού έχει πυρετό.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x