Stoiximan Super League

Δυσαρέσκεια για το… λουστράρισμα

Αρνητικά σχολιάστηκε από παίκτες της ΑΕΚ η εντολή του Νίκου Κωστένογλου να καθαρίζουν ορισμένοι από τους νεότερους τα παπούτσια των παλαιότερων στην ομάδα.

Αρνητικά σχολιάστηκε από παίκτες της ΑΕΚ η εντολή του Νίκου Κωστένογλου να καθαρίζουν ορισμένοι από τους νεότερους τα παπούτσια των παλαιότερων στην ομάδα.

Πέραν του Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος δημοσιοποίησε τη δυσαρέσκειά του μέσω μηνύματος στο facebook («ο σεβασμός δεν επιβάλλεται, κερδίζεται. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…», ανέφερε), υπήρχαν και άλλοι ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν άρεσε η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας και οι οποίοι δεν ανήκουν απαραίτητα στο γκρουπ των παικτών που θα υπομείνουν το «καψώνι».

Θεωρούν πως έτσι μειώνεται η προσωπικότητά τους και παράλληλα δίνεται τροφή για νέα αρνητικά σχόλια στους αντιπάλους μετά τα όσα είχαν ακολουθήσει την περασμένη σεζόν μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, όταν υποχρεώθηκαν από αγανακτισμένους οπαδούς να μεταβούν με ταξί στο ΟΑΚΑ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν δικαίωμα προσφυγής και παραμένουν για πολλούς μήνες απλήρωτοι. Μάλιστα ορισμένοι χαμηλόμισθοι αντιμετωπίζουν ακόμη και βιοποριστικό πρόβλημα. Παρ’ όλα αυτά, μέχρι τώρα ουδείς κινήθηκε εναντίον της ΠΑΕ και δεν προκάλεσε πρόβλημα μέσα στην ομάδα. Θεωρούν, λοιπόν, αν μη τι άλλο προσβλητικό να υποχρεώνονται να κάνουν τον… λούστρο στους «παλιούς» της ομάδας.

Φήμες φέρουν ορισμένους ποδοσφαιριστές ακόμη και να σκέφτονται πλέον το ενδεχόμενο προσφυγής, δίχως ακόμη αυτό να έχει επιβεβαιωθεί. Αν ο Νίκος Κωστένογλου θα επιμείνει σε αυτό το σκληρό μέτρο, θα φανεί την Τετάρτη, όταν και οι «κιτρινόμαυροι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά το σημερινό ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x