Stoiximan Super League

Θέλει ΠΑΟ ο Σικαμπάλα

Θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Μαχμούτ Σικαμπάλα, όπως διατείνεται ο μάνατζέρ του ποδοσφαιριστή. Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με την Ζάμαλεκ με τον Αχμέτ Σοιλάμ που τον εκπροσωπεί να λέει… «Το μέλλον του, είναι στον Παναθηναϊκό».

Θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού είναι ο Μαχμούτ Σικαμπάλα, όπως διατείνεται ο μάνατζέρ του ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με την Ζάμαλεκ με τον Αχμέτ Σοιλάμ που τον εκπροσωπεί να λέει… «Το μέλλον του, είναι στον Παναθηναϊκό».

Μάλιστα, όπως δήλωσε στο site “prasinanea” το προσύμφωνο που είπε πως έχει στο συρτάρι του ο Βλάσης Τσάκας είναι γεγονός, υποστηρίζοντας πως όλα θα εξαρτηθούν από τον Παναθηναϊκό.

Κλείνοντας ο μάνατζερ του Σικαμπάλα υποστήριξε πως δεν πρόκειται να ανανεώσει με την Ζάμαλεκ ο πελάτης του αφού θέλει να αγωνιστεί και πάλι στην Ευρώπη.

Βέβαια, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το "deal" της μεταβίβασης των μετοχών και στη συνέχεια, να δώσει την συγκατάβασή του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Αφού, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βλάσης Τσάκας… «Τον Φερέιρα δεν πρόκειται να τον κουνήσει κανείς και θα κάνουμε ότι ζητήσει στο θέμα των μεταγραφών».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x