Stoiximan Super League

«Έχουμε προχωρήσει στην ΑΕΚ»

Βέβαιος ότι η ΑΕΚ έχει αφήσει οριστικά πίσω τις ήττες στα προηγούμενα ματς παρουσιάστηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Μιλώντας στη NOVA, ο νεαρός χαφ τόνισε πως όλοι στην ομάδα έχουν προχωρήσει μπροστά και ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Βέβαιος ότι η ΑΕΚ έχει αφήσει οριστικά πίσω τις ήττες στα προηγούμενα ματς παρουσιάστηκε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Μιλώντας στη NOVA, ο νεαρός χαφ τόνισε πως όλοι στην ομάδα έχουν προχωρήσει μπροστά και ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

«Έχουμε προχωρήσει από τα τελευταία δύο παιχνίδια. Όλοι οι παίκτες τα έχουμε ξεπεράσει. Στόχος μας είναι να μπούμε την Κυριακή στο γήπεδο και να βγούμε νικητές», ανέφερε ο Κλωναρίδης.

Αφού τόνισε, δε, ότι «το να παίζεις απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στη Σούπερ Λίγκα δεν είναι εύκολο» και ότι «δεν λέει τίποτα το γεγονός ότι ο Άρης δεν έχει νικήσει ακόμα», ξεκαθάρισε πως «εμείς οφείλουμε να βγούμε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουμε τη νίκη».

Όσον αφορά, εξάλλου, στις δικές του προσδοκίες, ο Έλληνας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα πάρει τις ευκαιρίες του στην ΑΕΚ, δηλώνοντας σίγουρος πως «αν προπονηθώ σωστά και δείξω την αξία μου μέσα από την προπόνηση, ο προπονητής θα μου δώσει χρόνο συμμετοχής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x