Stoiximan Super League

Η λύση στην κρίση

Την πρώτη (και όλοι εύχονται να ‘ναι η τελευταία) μίνι-κρίση μέσα στη σεζόν περνάει ο ΠΑΟΚ. Οι κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων, η αδυναμία προσαρμογής στη νέο νοοτροπία των προπονήσεων (κοντά είκοσι θλάσεις!) και αποκορύφωμα η ήττα με το βαρύ 3-1 από τον Παναθηναϊκό έχουν διαμορφώσει ένα όχι ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα. Ομιλία Μπόλονι πριν την προπόνηση. Πολλές οι απουσίες. Αγωνία για Ίβιτς.

Την πρώτη (και όλοι εύχονται να ‘ναι η τελευταία) μίνι-κρίση μέσα στη σεζόν περνάει ο ΠΑΟΚ.

Οι κακές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων, η αδυναμία προσαρμογής στη νέο νοοτροπία των προπονήσεων (κοντά είκοσι θλάσεις!) και αποκορύφωμα η ήττα με το βαρύ 3-1 από τον Παναθηναϊκό έχουν διαμορφώσει ένα όχι ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα.

Έτσι, λοιπόν, αναζητείται η λύση στην κρίση. Η απογοήτευση στις τάξεις του συλλόγου είναι έκδηλη. Από το ποδοσφαιρικό τμήμα, τους διοικούντες μέχρι τον κόσμο που αποδοκίμασε χθες τους παίκτες στην Τούμπα.

Πριν την έναρξη του σημερινού προγράμματος, ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στους παίκτες του, ενώ είχε τετ-α-τετ και με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία όπως και ο Ζήσης Βρύζας.

Ακολουθεί η αναμέτρηση με την Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία και η ανάγκη για νίκη μοιάζει επιτακτική για την αντιστροφή του κλίματος και την αύξηση των πιθανοτήτων για πρόκριση στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Europa League.

Οι Γκαρσία και Αθανασιάδης παραμένουν εκτός μάχης, ο Λίνο προλαβαίνει... οριακά, ο Ίβιτς έχει ενοχλήσεις στην μέση, ενώ αγωνία επικρατεί για την κατάσταση του Κοντρέρας. Υπάρχουν φόβοι για θλάση, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις σημερινές εξετάσεις.

* Στην εθνική Κολομβίας για τις αναμετρήσεις με Βενεζουέλα (11/11) και Αργεντινή (15/11) κλήθηκε ο Ντιέγκο Αρίας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x