Stoiximan Super League

Βιτόλο: «Εμάς, δεν μας έχει επηρεάσει η κρίση»

Στην κατάσταση της Ελλάδας και της οικονομικής κρίσης αλλά και στα όσα ζεις στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος, μιλώντας σε ραδιόφωνο της πατρίδας του τόνισε πως είναι τυχερός που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό. «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά ο αμυντικός χαφ του «τριφυλλιού».

Στην κατάσταση της Ελλάδας και της οικονομικής κρίσης αλλά και στα όσα ζεις στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Ισπανός μέσος, μιλώντας σε ραδιόφωνο της πατρίδας του τόνισε πως είναι τυχερός που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις πληρωμές στον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά ο αμυντικός χαφ του «τριφυλλιού».

Στην συνέχεια, ο παραγωγός του «Cadena Ser», του ισπανικού ραδιόφωνου που μίλησε ο Βιτόλο, τον ρώτησε για την κατάσταση στην χώρα μας. «Η Ελλάδα βιώνει μία πολύ δύσκολη περίοδο. Αν και η αλήθεια είναι πως εμάς τους ποδοσφαιριστές, στην πραγματικότητα, δεν μας έχει αγγίξει άμεσα η κατάσταση. Ο κόσμος εξακολουθεί να έρχεται στο γήπεδο για να παρακολουθεί τους αγώνες, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει».

Και συνέχισε: «Η κρίση, πάντως, δεν φαίνεται στην καθημερινότητα των Ελλήνων. Άλλες μέρες περισσότερο και άλλες λιγότερο, ο κόσμος εξακολουθεί να κυκλοφορεί και το εμπόριο συνεχίζεται κανονικά. Η κρίση δεν είναι μόνο ελληνική, αλλά εμφανίζεται παντού σε όλη την Ευρώπη. Το μεγάλο πρόβλημα με την Ελλάδα, είναι πως δεν φαίνεται να μπορεί να βρει λύσεις σε όλο αυτό το ζήτημα. Για αυτό υπάρχουν διαδηλώσεις κάθε εβδομάδα από ανθρώπους κάθε επαγγέλματος, οι οποίοι αναζητούν το δίκιο τους».

Ο Βιτόλο, κλείνοντας, είπε πως είναι λογικό να μην υπάρχει πρόβλημα πληρωμών αφού αγωνίζεται… «Σε μία από τις σημαντικότερες ομάδες της χώρας» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, με το ηθικό μας να βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x