Stoiximan Super League

«Στον Παναθηναϊκό υπάρχει ασφάλεια»

Προβληματισμένος για την κρίση στην Ελλάδα, αλλά… ασφαλής στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Βίκτορ Βιτόλο στον ισπανικό Τύπο. «Είναι αδύνατο να μείνεις ανεπηρέαστος από όσα συμβαίνουν. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν πόροι, δεν υπάρχουν χρήματα. Άλλες χώρες έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν καλύτερα την κρίση, ίσως επειδή είχαν περισσότερο πλούτο», τόνισε ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε: «Ευτυχώς στον Παναθηναϊκό υπάρχει ασφάλεια».

Προβληματισμένος για την κρίση στην Ελλάδα, αλλά… ασφαλής στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Βίκτορ Βιτόλο στον ισπανικό Τύπο.

«Είναι αδύνατο να μείνεις ανεπηρέαστος από όσα συμβαίνουν. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν πόροι, δεν υπάρχουν χρήματα. Άλλες χώρες έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν καλύτερα την κρίση, ίσως επειδή είχαν περισσότερο πλούτο», τόνισε ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε: «Ευτυχώς στον Παναθηναϊκό υπάρχει ασφάλεια. Πληρωνόμαστε στην ώρα μας, δεν υπάρχουν καθυστερήσεις. Είμαι χαρούμενος εδώ κι έχω προσαρμοστεί πολύ καλά. Όλα ήταν εύκολα για μένα».

Το ποδόσφαιρο αποτελεί μία διέξοδο για τον κόσμο. «Τα γήπεδα είναι γεμάτα. Προ ημερών παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και υπήρχαν 22.000 φίλαθλοι στις εξέδρες. Και τα εισιτήρια έχουν ακόμη την ίδια τιμή. Είναι καλό που υπάρχει το ποδόσφαιρο και ο κόσμος μπορεί να ξεφεύγει για λίγο από τα προβλήματά του, που είναι πραγματικά μεγάλα. Οι άνθρωποι ζουν με την ανησυχία για το τι θα γίνει. Κάθε μέρα η μία απεργία διαδέχεται την άλλη», δήλωσε.

Όσο για την πορεία του Παναθηναϊκού, είπε: «Είμαστε πρώτοι. Έχω την τύχη να ανήκω σε έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα και από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Είναι κρίμα που λόγω των αλλαγών που έγιναν δεν καταφέραμε το καλοκαίρι να εμφανιστούμε καλοί στο ξεκίνημα της σεζόν και αποκλειστήκαμε από το Europa League. Στόχος μας είναι να περάσουμε στους ομίλους του Champions League απευθείας, χωρίς προκριματικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x