Stoiximan Super League

Ακούει κανείς;

Το ρεπό της Τρίτης ανέβαλε τις φωνές (ενδεχομένως) του Κωστένογλου για την αγωνιστική κατάσταση. Η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ, ωστόσο, συνεχίζει κανονικότατα να φωνάζει «SOS». Την ώρα, λοιπόν, που οι ανάγκες τρέχουν και οι οφειλές συσσωρεύονται, η… συσσώρευση των μετόχων στο ίδιο τραπέζι με αντικείμενο τη χρηματοδότηση θεωρείται ιδανική -αλλά όχι και διαφαινόμενη.

Το ρεπό της Τρίτης ανέβαλε τις φωνές (ενδεχομένως) του Κωστένογλου για την αγωνιστική κατάσταση.

Η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ, ωστόσο, συνεχίζει κανονικότατα να φωνάζει «SOS».

Την ώρα, λοιπόν, που οι ανάγκες τρέχουν και οι οφειλές συσσωρεύονται, η… συσσώρευση των μετόχων στο ίδιο τραπέζι με αντικείμενο τη χρηματοδότηση θεωρείται ιδανική -αλλά όχι και διαφαινόμενη.

Όχι διότι οι σχέσεις της ομάδας του 2004 είναι διαταραγμένες. Άλλωστε ποτέ κανείς εκ των νυν ή πρώην μετόχων δεν έδωσε αφορμή για τέτοιο συμπέρασμα.

Αλλά επειδή η δεδομένη πρόθεση του Νίκου Νοτιά να συνεχίσει ΜΟΝΟ εφόσον βρεθούν συμπαραστάτες προς το παρόν δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα βρει ανταπόκριση σε κάποιον-οιους εκ των Πόλυ Χατζηιωάννου, Γκίκα Γκούμα και Τάκη Κανελλόπουλο. Διότι η συνάντηση και συζήτηση όλων για το αύριο μπορεί να μη μοιάζει ανέφικτη, αλλά η ίδια αισιοδοξία δεν υπάρχει και για το ενδεχόμενο να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

Την ίδια ώρα (κι ενόψει της κρίσιμης Γ.Σ. που ετοιμάζεται να «εξοριστεί» στα τέλη Νοέμβρη) το όχημα «Supporters» οδηγεί τον Πέτρο Παππά στην πόρτα της εξόδου απ’ το μετοχολόγιο -αλλά όχι και απ’ το κιτάπι των ευθυνών (στο οποίο πάντα σημειώνει ο κόσμος).

Κι όλα αυτά ενώ το κιτάπι της ΠΑΕ συνεχίζει να γεμίζει στις σελίδες των εξόδων και ν’ αναζητεί… εγγραφές στην κατηγορία των χρηματοδοτών που θα καλύψουν το φετινό άνοιγμα 12-14 εκατ. ευρώ (που κατά τον κ. Αδαμίδη μπορεί, με κάποια έσοδα και πολλές θυσίες, να γίνει 8 εκατ. ευρώ).

Ένα άνοιγμα που είναι συζητήσιμες οι αιτίες του -αλλά όχι και η ανάγκη να καλυφθεί για να συνεχίσει να αναπνέει η ΑΕΚ. Κι επειδή (καλώς ή κακώς, ως «εγκαταλελειμμένοι» ή «κορόιδα») οι νυν μέτοχοι είναι εκείνοι απ’ τους οποίους εξαρτάται το οξυγόνο της, θα πρέπει να είναι έτοιμοι ν’ αναλάβουν και την ευθύνη, σε περίπτωση που τελειώσει στα χέρια τους.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x