Stoiximan Super League

Θέλει reunion, αλλά…

Ο Μάκης Κασνακίδης για τρεις ενδιαφερόμενες επενδυτικές εταιρείες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή ο Νίκος Νοτιάς συνεχίζει να πιστεύει στην επανένωση των παλιών μετόχων αλλά και ο ίδιος δεν κάνει κάποια ουσιαστική κίνηση και από την πλευρά των παλιών μετόχων δεν φαίνεται να υπάρχει τόσο πολύ μεγάλη θέληση.

Ο Μάκης Κασνακίδης μίλησε για τρεις ενδιαφερόμενες επενδυτικές εταιρείες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή ο Νίκος Νοτιάς συνεχίζει να πιστεύει στην επανένωση των παλιών μετόχων αλλά και ο ίδιος δεν κάνει κάποια ουσιαστική κίνηση και από την πλευρά των παλιών μετόχων δεν φαίνεται να υπάρχει τόσο πολύ μεγάλη θέληση.

Ο Χιώτης εφοπλιστής, σε αντίθεση με όσα βγαίνουν προς τα έξω, δεν έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη «ομάδα Νικολαϊδη» για να προτείνει στους παλιούς του συνεργάτες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

Οι παλιοί μέτοχοι εφόσον έχουν αποχωρήσει δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν χρήματα για να καλυφθεί το άνοιγμα των τελευταίων χρόνων όπου την ευθύνη είχε η διοίκηση Αδαμίδη, άρα και οι Παππάς, Νοτιάς που την επέλεξαν.

Εάν ο Νοτιάς επιδιώξει συνάντηση το ποιο πιθανό είναι αυτό να γίνει σε άλλη βάση. Σε μια τέτοια περίπτωση, το ιδανικό θα ήταν να χωρέσουν και άλλοι εκτός των πρώην ή νυν μετόχων. Τα πρώτα ονόματα που έρχονται στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας είναι αυτά των Μελισσανίδη και Λάκη Νικολάου που ενδιαφέρονται για το μέλλον της «Ενωσης». Οι συζητήσεις, όμως, δεν πληρώνουν τους παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x