Stoiximan Super League

Γ.Σ. αναβάλλεται, ΑΕΚ που επιβάλλεται!

Το πρώτο θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει. Το δεύτερο θ’ αρχίσει απ’ το Σάββατο κιόλας να το προσπαθεί ο Νίκος Κωστένογλου. Η ανεύρεση λύσης στην ΑΕΚ (μέσω της κρίσιμης Γ.Σ.) παίρνει ξανά αναβολή. Η προσπάθεια, όμως, της ομάδας να παρουσιαστεί μεταμορφωμένη μετά τη διακοπή συνεχίζεται κανονικότατα. Δείτε τα… πλάνα της διοίκησης για την τελική ημερομηνία της Συνέλευσης κι εκείνα του «Κωστέ» για μια ΑΕΚ που θα επιβάλλεται στο γήπεδο, ξεκινώντας από τον Αστέρα.

Το πρώτο θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει.

Το δεύτερο θ’ αρχίσει απ’ το Σάββατο κιόλας να το προσπαθεί ο Νίκος Κωστένογλου.

Η ανεύρεση λύσης στην ΑΕΚ (μέσω της κρίσιμης Γ.Σ.) παίρνει ξανά αναβολή.

Η προσπάθεια, όμως, της ομάδας να παρουσιαστεί μεταμορφωμένη μετά τη διακοπή συνεχίζεται κανονικότατα.

Δείτε τα… πλάνα της διοίκησης για την τελική ημερομηνία της Συνέλευσης κι εκείνα του «Κωστέ» για μια ΑΕΚ που θα επιβάλλεται στο γήπεδο, ξεκινώντας από τον Αστέρα.

Η αναβληθείσα για την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, Γενική Συνέλευση, είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι θα… αναβληθεί. Αυτό που απομένει να γίνει επίσημα γνωστό είναι και για πότε. Διότι, δεδομένου ότι θα πρόκειται για την τελευταία αναβολή που μπορεί να γίνει βάσει νόμου, η νέα ημερομηνία που θα οριστεί (και θα είναι πιθανότατα κάποια στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη και όχι η 29η Νοεμβρίου) θα είναι εκείνη μέχρι την οποία… αναγκαστικά διοίκηση και μέτοχοι θα πρέπει να έχουν βρει λύση.

Είτε μέσω της παρουσίασης κάποιας χειροπιαστής πρότασης απ’ αυτές που συζητά (και αξιολογεί ως σοβαρές, αλλά πρώιμες μέχρι τώρα) η διοίκηση. Είτε μέσω της παρουσίας των Νίκου Νοτιά και Πέτρου Παππά (κι ας αντάλλαξε το ρόλο του μετόχου μ' εκείνο του Supporter) με κάποια δική τους πρόταση -ή καλύτερα… χρηματοδότηση. Μέχρι τότε, η υπό παραίτηση διοίκηση Αδαμίδη θα επιδιώξει να συντηρήσει τον «ασθενή» με… μηχανική υποστήριξη και ενέσεις όπως η δόση της NOVA (περίπου 400.000 ευρώ) που αναμένεται πώς και πώς μέσα στην εβδομάδα.

Αυτοί τη… δουλειά τους!

Έστω και αν είναι δύσκολο να συγκεντρωθούν -κι έστω κι αν έχει μήνες να τους αποφέρει κάποιο… εισόδημα. Οι παίκτες της ΑΕΚ, λοιπόν και ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχουν άλλη επιλογή απ’ το να δουλέψουν για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και φυσικά στις νίκες απέναντι στον Αστέρα. Κι επειδή εκείνος δεν αναμένεται να έρθει και με… φουλ επιθετική διάθεση στο ΟΑΚΑ, ο Κωστένογλου ξεκίνησε ήδη να επεξεργάζεται το σχέδιο που θα δώσει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να επιβληθεί και να διασπάσει την κλειστή του άμυνα.

Παρόλο, λοιπόν, που θα το δουλέψει ενδελεχέστερα απ’ την Τετάρτη κι έπειτα (όταν και θα επιστρέψουν οι διεθνείς Μάκος-Λυμπερόπουλος), στην προπόνηση της Δευτέρας ο Κωστένογλου έδειξε πρόθεση να βασιστεί σ’ ένα 4-3-3 με δυο επιθετικά χαφ μπροστά απ’ τον «κόφτη» (το ρόλο του οποίου έπαιξε ο Ρίκκα, αλλά θα δοθεί στον διεθνή Μάκο).

Όπως, λοιπόν, στην άμυνα θεωρείται βέβαιο ότι θα βρεθεί η τετράδα Καράμπελα-Μανωλά-Δέλλα-Κοντοέ (ο Κάλα είναι τιμωρημένος), έτσι και μπροστά απ’ τον Μάκο θα βρεθούν (όπως έδειξε τη Δευτέρα) οι Καφές και Κάρλος. Στην επίθεση, δε, η επιστροφή του Λυμπερόπουλου απ’ την Εθνική θα ξαναστείλει τον Μπέλεκ στα δεξιά (στην προπόνηση της Δευτέρας εκεί ήταν ο Σιαλμάς), με τον Λεονάρντο στ’ αριστερά και τον «Λύμπε» στην κορυφή.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα θα φανούν στις προπονήσεις που θ’ ακολουθήσουν μέχρι το ματς με τους Αρκάδες -το οποίο δεν αποτελεί μόνο ευκαιρία για την ΑΕΚ να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που… αναπόφευκτα θα υπάρξουν στο ντέρμπι των «αιωνίων», αλλά και για να εγκαινιάσει με το δεξί το ευνοϊκότατο πρόγραμμα που έχει στις επόμενες αγωνιστικές.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x