Stoiximan Super League

«Παναθηναϊκός, Παρί και… Κινέζοι για τον Ροναλντίνιο»

Η δήλωση του Βλάση Τσάκα σε NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και www.sport-fm.gr, η οποία ντύνει τον Ροναλντίνιο στα χρώματα του Παναθηναϊκού έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες. Μια από τις εγκυρότερες ιστοσελίδες στη Βραζιλία, η ‘’globoesporte’’, αναφέρει ότι από δικό της ρεπορτάζ προκύπτει ότι η Φλαμένγκο είναι ενήμερη για ενδιαφέρον για τον Ροναλντίνιο από τρεις ομάδες! Τον Παναθηναϊκό, την Παρί Σεν Ζερμέν και μια από την Κίνα!

Η δήλωση του Βλάση Τσάκα σε NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και www.sport-fm.gr, η οποία ντύνει τον Ροναλντίνιο στα χρώματα του Παναθηναϊκού έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες.

Μια από τις εγκυρότερες εφημερίδες στην Βραζιλία, η ‘’globoesporte’’, η οποία ανέφερε τη δήλωση έκανε το δικό της ρεπορτάζ, από το οποίο προκύπτει ότι η Φλαμένγκο είναι ενήμερη για ενδιαφέρον για τον Ροναλντίνιο από τρεις ομάδες!

Τον Παναθηναϊκό, την Παρί Σεν Ζερμέν και μια ομάδα από την Κίνα!

«Η globoesporte.com βρήκε ότι πραγματικά έχει κοινοποιηθεί στον Αζίζ ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, κάτι που το γνωρίζει και η Traffic», αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο εμπλέκει και την Traffic.

Πρόκειται για μια εταιρεία μάνατζερ η οποία έχει ένα μέρος των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

«Μία από αυτές τις προτάσεις είναι εκ μέρους του Παναθηναϊκού», αναφέρει η ιστοσελίδα και συνεχίζει:

«Υπάρχουν άλλες δύο. Μια από την Παρί Σεν Ζερμέν και μια ακόμη από ομάδα της Κίνας. Όμως οι προτάσεις αυτές θα απορριφθούν εάν η διοίκηση της Φλαμένγκο φτάσει σε συμφωνία με την εταιρεία μάνατζερ στη συνάντηση η οποία πρόκειται να γίνει την Τετάρτη», αναφέρει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα όλες οι πλευρές που έχουν στην κατοχή τους μέρος των δικαιωμάτων του Ροναλντίνιο θα συζητήσουν στο Ρίο. Στον Βραζιλιάνο οφείλονται χρήματα από μισθούς τριών μηνών, συνολικά ύψους δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο δημοσίευμα αναφέρει ότι αυτός που μίλησε με τον μάνατζερ του παίκτη εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό προσέφερε συμβόλαιο μέχρι το 2014 με συνολικές αποδοχές 30 εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιο αυτό, έχει ισχύ όσος και ο χρόνος της τρέχουσας συνεργασίας του Ροναλντίνιο με τη Φλαμένγκο, κάτι που χαρακτηριστικά αναφέρει η Globoesporte είναι 100% αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη από τους πράσινους.

Ωστόσο, συμπληρώνει ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του Ροναλντίνιο για ομάδα εκτός Βραζιλίας είναι περίπου 160 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x