Stoiximan Super League

«Αν βάζαμε ένα δεύτερο…»

Στην ευκαιρία που έχασε, κατά τη γνώμη του, ο Παναθηναϊκός να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να κάνει δικό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) στάθηκε ο Γιόσου Σαριέγκι. Ο Βάσκος δήλωσε ικανοποιημένος παρόλα αυτά από το ότι η ομάδα του έμεινε στην κορυφή και προέτρεψε άπαντες ν’ αφήσουν ήσυχο τον Καπίνο, ώστε «να δουλέψει απερίσπαστος και να γίνει ένας μεγάλος τερματοφύλακας».

Στην ευκαιρία που έχασε, κατά τη γνώμη του, ο Παναθηναϊκός να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να κάνει δικό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) στάθηκε ο Γιόσου Σαριέγκι.

Ο Βάσκος δήλωσε ικανοποιημένος παρόλα αυτά από το ότι η ομάδα του έμεινε στην κορυφή και προέτρεψε άπαντες ν’ αφήσουν ήσυχο τον Καπίνο, ώστε «να δουλέψει απερίσπαστος και να γίνει ένας μεγάλος τερματοφύλακας».


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαριέγκι στη NOVA:

Για το παιχνίδι: «Μετά το γκολ που πετύχαμε ήμασταν ήσυχοι μέχρι το ημίωρο. Από ‘κει κι έπειτα μπορώ να πω ότι άρχισαν να μας… ενοχλούν. Μετά απ’ αυτό το σημείο δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, αλλά αμυνθήκαμε καλά, δουλέψαμε στο γήπεδο και -αφού δεν καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε- καταφέραμε τουλάχιστον να μη χάσουμε».

Για την εικόνα του ματς: «Υπήρχε μεγάλη ένταση και ήταν ένα πραγματικό «clasico», στο οποίο τα είδαμε σχεδόν όλα. Αν μετά το 0-1 είχαμε πετύχει άλλο ένα γκολ, θα ήταν διαφορετικά. Από ‘κει και πέρα, όμως, αντέξαμε στην πίεση και είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να μείνουμε στην κορυφή. Έτσι, διατηρούμε τη δυναμική μας και την καλή ψυχολογία μας. Είναι σαφές πώς όταν η ομάδα λειτουργεί ως ομάδα, η εμπιστοσύνη και η αυτοπεποίθηση μεγαλώνει».

Για τον Καπίνο: «Πρέπει να αφήσουμε τον Καπίνο να δουλεύει ήρεμος, απερίσπαστος και να μπορέσει να γίνει ένας μεγάλος τερματοφύλακας, όπως φαίνεται ότι έχει τα χαρακτηριστικά να κάνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x