Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ δεν ψάχνει δικαιολογίες»!

Μια ΑΕΚ που θα δικαιολογήσει το όνομα και την εμπειρία της, ώστε να φύγει νικήτρια από το Αγρίνιο, θέλει να δει ο Νίκος Κωστένογλου. Μιλώντας στη NOVA, ο τεχνικός της «Ένωσης» αναγνώρισε πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο τόνισε πως η καυτή ατμόσφαιρα και οι γεμάτες εξέδρες που θα συναντήσει η ομάδα του δεν είναι δικαιολογία για το να μην παρουσιαστεί όπως πρέπει στο γήπεδο.

Μια ΑΕΚ που θα δικαιολογήσει το όνομα και την εμπειρία της, ώστε να φύγει νικήτρια από το Αγρίνιο, θέλει να δει ο Νίκος Κωστένογλου.

Μιλώντας στη NOVA, ο τεχνικός της «Ένωσης» αναγνώρισε πως πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο τόνισε πως η καυτή ατμόσφαιρα και οι γεμάτες εξέδρες που θα συναντήσει η ομάδα του δεν είναι δικαιολογία για το να μην παρουσιαστεί όπως πρέπει στο γήπεδο.

«Έχουμε να παίξουμε με μία ομάδα με καλή έδρα, η οποία είναι καλά οργανωμένη. Θεωρώ ότι η ομάδα του Αγρινίου είναι πρότυπο. Είχαμε λίγες ημέρες προετοιμασίας μπροστά μας και κάναμε ό,τι μπορούσαμε γι' αυτό το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Κωστένογλου.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια, λοιπόν στους παίκτες του «για τις νίκες που πέτυχαν στα δύο, εύκολα θεωρητικά, παιχνίδια που είχαμε, μιας και είναι δύσκολο να νικήσεις ακόμα και στην έδρα σου», απάντησε για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο:

«Μου άρεσε πάντα να παίζω με κόσμο. Σε έδρες με πολύ κόσμο. Η γηπεδούχος ομάδα θα έχει τον κόσμο με το μέρος της. Από μέρους μας, όμως, είμαστε μία μεγάλη και έμπειρη ομάδα και θεωρώ ότι δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x